Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Žinau tą silkę, esu buvus per pusė metro nuo jos.

Sodyboj kartą buvo balius, atsivežė draugeliai iš Norvegijos  "lauktuvių'. Tai tapo tikru humoro renginiu.  :)​ 

Pinot  ar drįsai pakaštavot, nes aš tikrai nebandysiu.

Atsakyti

Man tai kaip kuryba skamba baldu perstumdymo istorija :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Atidu @ 2020 12 19, 11:01)
<p>Man tai kaip kuryba skamba baldu perstumdymo istorija hmm.gif​ </p>

Tai ir yra sukurta smile.gif Tipo rytu Europa tokia durna, kad sokas istiko, kaip cia sugebejo baldus perstumdyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ko čia žvengiat iš norvegų... Skambina man šnd, klausia, ar tortą reikia laikyt šaldytuve, nes noriu ant valgomojo stalo pasidėt, neatlaikys iki ketvirtadienio??? Ir negali pasiųst toli toli, kantriai aiškinu - dėk į šaldytuvą.

Atsakyti
Todel ir nepasakoju maluno paleidimo istorijos. Nors man tai pofig ,kai kaltina beletristika, narkotiku vartojimu ir dar ten kazkuo biggrin.gif
Atsakyti

Po vakarykščių kančių bent pamiegot leido iki 8.30 🙂

Tai labas rytas piktosios damos. 

Atsakyti

Mes tai dilgėles rinkom didžiausiais vos ne bulviniais maišais, kai man buvo koks 13 metų. Nes mano AA močiutė savo vištas tom dilgėlėm šėrė.

Jėz, būdavo apsirengiam prie dilgėlynų, užsidedam pirštines (Šančiuose prie Ąžuolyno mes gyvenom) ir į darbą. Jau TAIP nemėgau to darbo. Ir prigrūsdavom kietai tų dilgėlių kelis maišus. Mano močiutė, tai ji nuogom rankom varė. Ir pjaustydavo vištytėms tas dilgėles smulkiai. Be pirštinių. 

Atsakyti

Man tai kaip kuryba skamba baldu perstumdymo istorija :hmm:​ 

Gali netikėt, teko 2-juose namuose tą daryt. Ir tie dveji namai dovanas siunčia jau 8-9 metus.

Atsakyti

Nu Madam, gal jau baik... 

Atsakyti

Ko čia žvengiat iš norvegų... Skambina man šnd, klausia, ar tortą reikia laikyt šaldytuve, nes noriu ant valgomojo stalo pasidėt, neatlaikys iki ketvirtadienio??? Ir negali pasiųst toli toli, kantriai aiškinu - dėk į šaldytuvą.

Čia iš tos serijos, kai pas amerikiečius mikrobangių instrukcijose parašyta, kad negalima išmaudyto kačiuko jose džiovinti....

Atsakyti

Po vakarykščių kančių bent pamiegot leido iki 8.30 🙂

Tai labas rytas piktosios damos. 

Oho. Dar tu cia skundiesi.. 

Atsakyti

Tik siandien suzinojom apie mirtinus draugus norvegus, katrie del kozno suduko Madam  skambineja :rolleyes:​ 

Atsakyti