Nu Madam, gal jau baik...
Sėli, kadangi mano vyras gyveno ir dirbo ten ilgą laiką, tai mano visos atostogos ir savaitgaliai buvo ten praleisti. Aš juk nesiginčiju, kad tu vokiečius žinai. Aš žinau norvegus.
Oho. Dar tu cia skundiesi..
Nu kėlėsi dar naktį valgyt, bet tik kartą. Ir jau visą savaitę keliasi valgyt tik kartą.
Bet tas vakare nemiegojimas vis tiek nervina, jsu geriau naktį porą kart atsikelčiau pasupt. Nes vakare po visos dienos man jau visai nervai nelaiko.
Bet taip, visai neblogai viskas 😊
Grįžo Mona iš daktarų, visa koja įvyniota, gers antibiotikus.
Sėli, kadangi mano vyras gyveno ir dirbo ten ilgą laiką, tai mano visos atostogos ir savaitgaliai buvo ten praleisti. Aš juk nesiginčiju, kad tu vokiečius žinai. Aš žinau norvegus.
Kada cia taip? Tu pas sunu neleidi sau nulekt, o pas vyra visus savaitgalius lekdavai?
Ne tas žodis, kad nebandžiau, mane per visą pievą su ta silke vijosi, kad per prievartą pabandyčiau.
Buvo kas ragavo, net ir skoniu nieko ypatingo, sakė. Sureikšminta.
Ragaut neragausiu, sako tik, kad kvapas baisus. Nu manęs per pievas gal nieks nesivys
Mes vakar vakare siuntą iš NO gavom. Rūkyta ir žalia lašiša, silkė, kažkoks jų padažas ir vainikas ant visko - pūdytos silkės skardinė. Va su šia nežinau ką daryt. Nors ta pūdyta ne norvegų maistas, ale, matyt, mus nudžiugint norėjo, pasistengė, tsakant...
Tas surstromingas turistu perkamas kaip atrakcija, kazkada su draugais kai kelemes i Svedija keltu, nusipirkom Stokholmo parduotuveje tuos konservus, vyrai sake, kai grisime, sodyboje isbandysim. Isbandem. Vyriskiai po pirties ir alaus ragavo su juoda duona ir svogunais, o moteriskes ziaukciojom palei serbentu krumus ir myzciojom i kelnes nuo juoko i visu reakcijas. Vaikai irgi klyke iki isteriju nuo smagumo. Atsiminimai visam gyvenimui.
Siandien pietums ir pas mane lasisos kepsniai, vakar IKI papirkau akcijiniu.