Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu Madam, gal jau baik... 

Sėli, kadangi mano vyras gyveno ir dirbo ten ilgą laiką, tai mano visos atostogos ir savaitgaliai buvo ten praleisti. Aš juk nesiginčiju, kad tu vokiečius žinai. Aš žinau norvegus. 

Atsakyti

Čia iš tos serijos, kai pas amerikiečius mikrobangių instrukcijose parašyta, kad negalima išmaudyto kačiuko jose džiovinti....

o skalbiankiu instrukcijose nera parasyta, kad kaciuku neskalbt? :D

Atsakyti

Pinot  ar drįsai pakaštavot, nes aš tikrai nebandysiu.

Ne tas žodis, kad nebandžiau, mane per visą pievą su ta silke vijosi, kad per prievartą pabandyčiau.

Buvo kas ragavo, net ir skoniu nieko ypatingo, sakė. Sureikšminta.

Atsakyti

Oho. Dar tu cia skundiesi.. 

Nu kėlėsi dar naktį valgyt, bet tik kartą. Ir jau visą savaitę keliasi valgyt tik kartą. 

Bet tas vakare nemiegojimas vis tiek nervina, jsu geriau naktį porą kart atsikelčiau pasupt. Nes vakare po visos dienos man jau visai nervai nelaiko. 

Bet taip, visai neblogai viskas 😊 

Grįžo Mona iš daktarų, visa koja įvyniota, gers antibiotikus. 

Atsakyti

Sėli, kadangi mano vyras gyveno ir dirbo ten ilgą laiką, tai mano visos atostogos ir savaitgaliai buvo ten praleisti. Aš juk nesiginčiju, kad tu vokiečius žinai. Aš žinau norvegus. 

Kada cia taip? Tu pas sunu neleidi sau nulekt, o pas vyra visus savaitgalius lekdavai?  :D​ 

Atsakyti

Ne tas žodis, kad nebandžiau, mane per visą pievą su ta silke vijosi, kad per prievartą pabandyčiau.

Paragauciau tikrai Jei kirminai neropoja, tai nieko bjauraus. 

Atsakyti

Ragaut neragausiu, sako tik, kad kvapas baisus. Nu manęs per pievas gal nieks nesivys :D​ 

Atsakyti

Kada cia taip? Tu pas sunu neleidi sau nulekt, o pas vyra visus savaitgalius lekdavai?  :D​ 

Tada sūnus LT buvo. O ir dabar, mes nelabai seniai matėmės, tik nerašau daug ko čia.

Atsakyti

o skalbiankiu instrukcijose nera parasyta, kad kaciuku neskalbt? :D

Tai ko negali būt pasauly 😄

Nžn, čia turbūt anekdotai.

Atsakyti

ir skoniu nieko ypatingo, sakė. Sureikšminta.

Čia gi svarbiausia sugalvota, kaip išlaikyt ilgą laiką.

Atsakyti

Mes vakar vakare siuntą iš NO gavom. Rūkyta ir žalia lašiša, silkė, kažkoks jų padažas ir vainikas ant visko - pūdytos silkės skardinė. Va su šia nežinau ką daryt. Nors ta pūdyta ne norvegų maistas, ale, matyt, mus nudžiugint norėjo, pasistengė, tsakant... :)​ 

Tas  surstromingas   turistu perkamas kaip atrakcija, kazkada su draugais kai kelemes i Svedija keltu, nusipirkom Stokholmo parduotuveje tuos konservus, vyrai sake, kai grisime, sodyboje isbandysim. Isbandem.  Vyriskiai po pirties ir alaus  ragavo su juoda duona ir svogunais, o moteriskes   ziaukciojom  palei serbentu krumus ir myzciojom  i kelnes nuo juoko i visu reakcijas. Vaikai irgi klyke   iki isteriju nuo smagumo. Atsiminimai visam gyvenimui.   :D

Siandien pietums ir pas mane lasisos kepsniai, vakar IKI papirkau akcijiniu.

Atsakyti

Grįžo Mona iš daktarų, visa koja įvyniota, gers antibiotikus. 

Nu, svarbiausia jau gydysis.

Bet tai jai skaudėt turėjo normaliai...

Kaip ji tą nagą išsilaužė?

Atsakyti