Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

AntikūnUs, Selija. Matyt, nuo žodžio "kūnas".

Girdėjau, kad tas antikūnų testas žiauriai netikslus. Bet kad čia jau nei vienais tikėti neišeina...

Jis rodo ar tavo organizmas pagamino specifinių  imunoglobulinu, kaip imuninio atsako būtent šitai konkrečiai infekcijai. Ir kiek pagamino.  Šis Testas nėra skirtas nustatyti ūmioms ligos formoms. Nes nebūna jų pradžioj ligos nei kiek. Todėl realiai toks testas rodo jau buvusią persirgta infekcija. 

Atsakyti

Bet anksciau tikrai buvo antikunis. 

Atsakyti

Gal kalba buvo apie netikslumą greitųjų

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 19, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72755022" data-time="1608379041"><div><p>AntikūnUs, Selija. Matyt, nuo žodžio "kūnas".

Girdėjau, kad tas antikūnų testas žiauriai netikslus. Bet kad čia jau nei vienais tikėti neišeina...</p></div></blockquote><p>Jis rodo ar tavo organizmas pagamino specifinių  imunoglobulinu, kaip imuninio atsako būtent šitai konkrečiai infekcijai. Ir kiek pagamino.  Šis Testas nėra skirtas nustatyti ūmioms ligos formoms. Nes nebūna jų pradžioj ligos nei kiek. Todėl realiai toks testas rodo jau buvusią persirgta infekcija. </p><p></p><p></p>

Aš žinau, kam jis skirtas ir ką kada turi rodyt. Aš sakau, kad girdėjau iš gydytojos, kad jis netikslus. Kodėl - neatsakysiu, nes nesugebėsiu atkartoti.
Atsakyti

Aš žinau, kam jis skirtas ir ką kada turi rodyt. Aš sakau, kad girdėjau iš gydytojos, kad jis netikslus. Kodėl - neatsakysiu, nes nesugebėsiu atkartoti.

Nu tai ten susksičiuoja tuos antikūnius. Yra kiek yra, jei yra. Kas ten netikslu būt gali?

Atsakyti

Nu tai ir tie testai, kur į nosį kiša ir į gerklę, 60% sako tik. Per žinias sakė.

Šnd Delfy skaičiau, kad Donata Virbilaitė ir sirgo labai, ir požymių daug būtent koroninių, ir du testai neigiami ir baigta.

Atsakyti

Kiek išvis apie testus nutuokiu, tai kaip tik tikslesnis už tą, kur nustato segi ar ne, nes gi kraują tiria.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 gruodžio 2020 - 14:38

Tyliu, nes nenusimanau. Bet jeigu yra ka skaiciuoti, tai faktas, kad ju ten yra. 

Atsakyti

Virusai permaži, kad juos skaičiuot :) o antikūniai tai ląstelės. 

Atsakyti

dvi klaidos :) 

https://www.15min.lt...ohd_AvMZXNQzpMY

Atsakyti

Nu tai vat ir įdomu kame tas netikslumas gali būt. Nes antikūnai nuo tos ligos arba yra tavo kraujuje (ir tada yra metodai paskaičiuoti jų kiekį), arba nera. 

Gi bet kokios infekcijos  antikūnus tiria jau seniausiai, čia be naujas koks tai metodas 

Atsakyti

Aš 6 suklydau.

Atsakyti