As tai megstu smirdancius surius.
Bet to su kirmelem tai neragauciau.
Bet įsivaizduoji visą dieną stovėt prie tų smardalu
Moterys, pasidalinkit lašišos kokiu receptu, nes jau nežinau, kaip bekept. Klausčiau Altos, ale aš tokių prieskonių neturėsiu.
Aš dažniausiai darau su savo pasigamintu marinatu: tarkuotas imbieras (koks šaukštelis), sojos padažas, citrinos sultys ir medus. Sumakaluoju tą marinatą, palaikau jame, o paskui tiesiog kepu, tik reikia paprižiūrėt, kad nesviltų dėl medaus. Aš visad kepu vidutinėje temperatūroje. Makalas tinka ir kiaulienai, vištienai.
As tai megstu smirdancius surius.
Bet to su kirmelem tai neragauciau.
Aš irgi mėgstu, tik ne tuos rekordiškai baisiai smirdinčius. Mb draugas nuolat atveža ar atsiunčia tų sūrių, kurių neįmanoma laikyti net dėžutėje šaldytuve. Kvapas eina iki antro aukšto, kaskart debesis pasklinda. Tada tik svajoju, kad jie greičiau baigtųsi.
Fėja*, 19 Gru 2020 - 11:30, parašė: Nu, svarbiausia jau gydysis. Bet tai jai skaudėt turėjo normaliai... Kaip ji tą nagą išsilaužė?Ji sugeba lygioj vietoj. Dūko du balioju, kažkaip staigiai šoko iš lovos paskui balioną ir kažkur matyt užkliuvo. Tas viršus kietas nago atsiplėšė nuo gyvuonies ir liko atskirai stovėt. Ir niekaip nesileido jo nukirpt, o ir prieot nelabai įmanoma buvo.
20201219_113819_copy_2124x2832.jpg 106,33KB
0 Parsiųsta kartų
Gal kuri domėjotės, ar antikūnų testui irgi reikia registruotis per tą spec.liniją? Noriu pasidaryt, bet Antėjo psl rašo, kad per ten reikia regstruotis. Pagal simptomus panašu, kad mb brolio šeima jau serga, ryt testą darys.Bet antikūnių gi tik, jei prasirgus esi.
Tai ten gal Antrėjis spec.linija, paskambink ir sužinosi.