Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai megstu smirdancius surius.

Bet to su kirmelem tai neragauciau. 

Bet įsivaizduoji visą dieną stovėt prie tų smardalu

Atsakyti

Bet įsivaizduoji visą dieną stovėt prie tų smardalu

Jie jau nieko nebeuzuodzia, manau. 

Atsakyti

Moterys, pasidalinkit lašišos kokiu receptu, nes jau nežinau, kaip bekept. Klausčiau Altos, ale aš tokių prieskonių neturėsiu.

Aš dažniausiai darau su savo pasigamintu marinatu: tarkuotas imbieras (koks šaukštelis), sojos padažas, citrinos sultys ir medus. Sumakaluoju tą marinatą, palaikau jame, o paskui tiesiog kepu, tik reikia paprižiūrėt, kad nesviltų dėl medaus. Aš visad kepu vidutinėje temperatūroje. Makalas tinka ir kiaulienai, vištienai.

Atsakyti

As tai megstu smirdancius surius.

Bet to su kirmelem tai neragauciau. 

Aš irgi mėgstu, tik ne tuos rekordiškai baisiai smirdinčius. Mb draugas nuolat atveža ar atsiunčia tų sūrių, kurių neįmanoma laikyti net dėžutėje šaldytuve. Kvapas eina iki antro aukšto, kaskart debesis pasklinda. Tada tik svajoju, kad jie greičiau baigtųsi.

Atsakyti

Fėja*, 19 Gru 2020 - 11:30, parašė: Nu, svarbiausia jau gydysis. Bet tai jai skaudėt turėjo normaliai... Kaip ji tą nagą išsilaužė?
Ji sugeba lygioj vietoj. Dūko du balioju, kažkaip staigiai šoko iš lovos paskui balioną ir kažkur matyt užkliuvo. Tas viršus kietas nago atsiplėšė nuo gyvuonies ir liko atskirai stovėt. Ir niekaip nesileido jo nukirpt, o ir prieot nelabai įmanoma buvo.

Priedas  20201219_113819_copy_2124x2832.jpg   106,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kas čia tas nuskriaustas žiogas?

Lavina, paimk mano tris, ant švenčių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 19 gruodžio 2020 - 12:29

Tai kam i kampa pastatei? 

Atsakyti
Lasisa vistik skaniausia su krapais. Klasika. Uzsimaniau risoto po jusu vaizdingu pasakojimu cia apie smirdincius surius. Ale burzuju ismislai kaip penkiu rusiu ryziai irgi nuejo uzmarstin.
Atsakyti

Tai kam i kampa pastatei? 

Čia jos mėgstamiausias kampas, virtuvėj. Ten visad lekia po bet kokių procedūrų vonioj, nes žino, kad gaus skanuką iš duoninės 😁

Atsakyti

Kas čia tas nuskriaustas žiogas?

Lavina, paimk mano tris, ant švenčių.

O tau kaip čia jų nereiks per šventes? 😁

Atsakyti

Gal kuri domėjotės, ar antikūnų testui irgi reikia registruotis per tą spec.liniją? Noriu pasidaryt, bet Antėjo psl rašo, kad per ten reikia regstruotis. 

Pagal simptomus panašu, kad mb brolio šeima jau serga, ryt testą darys. 

Atsakyti

Gal kuri domėjotės, ar antikūnų testui irgi reikia registruotis per tą spec.liniją? Noriu pasidaryt, bet Antėjo psl rašo, kad per ten reikia regstruotis.  Pagal simptomus panašu, kad mb brolio šeima jau serga, ryt testą darys. 
Bet antikūnių gi tik, jei prasirgus esi.

Tai ten gal Antrėjis spec.linija, paskambink ir sužinosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 gruodžio 2020 - 13:09