Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tau kaip čia jų nereiks per šventes? 😁

Oj, reiks. Jei ką, galiu ir aš, ir vyras vaistus suleist. Dar jis iš veterinarijos ir skanukų atneštų. 

Atsakyti

MB darbe dare vakar visiems tuos antikunius. Zioplys nepaklause, kada atsakymas. 

Atsakyti

Oj, reiks. Jei ką, galiu ir aš, ir vyras vaistus suleist. Dar jis iš veterinarijos ir skanukų atneštų. 

Jis veterinarijoj dirba? 

Mes jau mokam suleist ir patys, teko išmokt, bet šį kartą geriamų davė, tai net nereikės.

Atsakyti

Bet antikūnių gi tik, jei prasirgus esi.

Tai ten gal Antrėjis spec.linija, paskambink ir sužinosi.

Tai taip, bet įdomu būtų pasitikrint. Nu gal koks stebuklas ir besimptomiškai prasirgom. 

Man kažkaip keista, kad mb tokiam darbe dirbdamas iki šiol neparnešė, kai tiek visi serga. Nors gal ir įmanoma, nes lyg ir ne prekybcentriai pagrindiniai židiniai. 

Bet kraujo ėmimo nebijau, tai norėčiau pasitikrint.

Atsakyti

Bet jau monos snukelio išraiška 😔 tokia nuskriausta, nelaimingiausia pasaulio šuniuke 😀

Atsakyti

Jis veterinarijoj dirba? 

Mes jau mokam suleist ir patys, teko išmokt, bet šį kartą geriamų davė, tai net nereikės.

Taip, veterinarijoj

Atsakyti

Bet jau monos snukelio išraiška 😔 tokia nuskriausta, nelaimingiausia pasaulio šuniuke 😀

Jau ką moka tai moka 🤭

Atsakyti

Tvarkau spintą. Randu visokių dalykų. 

Dėl to šuo parėdytas 😄

LavinaX, aj, gaila tavo pupos....

Atsakyti

Oi kokia snieguolė 🤣🐕

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 19, 13:12)
<p>MB darbe dare vakar visiems tuos antikunius. Zioplys nepaklause, kada atsakymas. </p>

AntikūnUs, Selija. Matyt, nuo žodžio "kūnas".

Girdėjau, kad tas antikūnų testas žiauriai netikslus. Bet kad čia jau nei vienais tikėti neišeina...
Atsakyti

AntikūnUs, Selija. Matyt, nuo žodžio "kūnas". Girdėjau, kad tas antikūnų testas žiauriai netikslus. Bet kad čia jau nei vienais tikėti neišeina...

Vienur raso kunai, kitur kuniai. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 19, 13:59)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72755022" data-time="1608379041"> AntikūnUs, Selija. Matyt, nuo žodžio "kūnas". Girdėjau, kad tas antikūnų testas žiauriai netikslus. Bet kad čia jau nei vienais tikėti neišeina...</blockquote>
<p>Vienur raso kunai, kitur kuniai. </p>

http://www.vlkk.lt/k...s/707-antikunas
Atsakyti