Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu pas mus tokios tradicijos 😃😃😃

Pinot, šamas skanu tiesiog krptas. Skani žuvis pati savaime. 

Tai cia gal jusu kazkokia asmenine svente, kad tokios tradicijos?

Ne Lt gyveni?

:D​ 

Atsakyti

o kad nemalt? Daug darbo ir taip prieš tas kalėdas.

Gal kažką drebučiuose, tarkim, bent lydeką?

Bet šiaip tai idėja.

Tie kukuliai tai kazkoks mazochizmas.

Nu iskepk zuvi orkaitej ir tiek. 

Atsakyti

Tai cia gal jusu kazkokia asmenine svente, kad tokios tradicijos? Ne Lt gyveni? :D​ 
Nu galima be sūrio tada :))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 gruodžio 2020 - 15:36
Cia lengviausias metodas pinot . Zuvis jau kepta , lenvai atsiskiria. Galima idet krabu lazdeliu pjaustytu i ta zuvu kose. Bet cia jau stop.
Atsakyti

Pinotija, 20 Gru 2020 - 15:21, parašė: o kad nemalt? Daug darbo ir taip prieš tas kalėdas. Gal kažką drebučiuose, tarkim, bent lydeką? Bet šiaip tai idėja.
Bet man atrodo,kad ten paprastasis sūris su papratsuoju majonezu. Nes rašė,kad pas juos galima😁
Atsakyti

Pinot, šamas skanu tiesiog krptas. Skani žuvis pati savaime. 

bet atsiduoda tai dumblu. Turbūt malsiu aš jį.

Atsakyti

Lašišos filė ir jokio vargo.ir žinau,kad bus jinai suvalgyra,sušia irgi ,silkę aš kabliuosiu iki naujako.

Atsakyti

Cia lengviausias metodas pinot . Zuvis jau kepta , lenvai atsiskiria. Galima idet krabu lazdeliu pjaustytu i ta zuvu kose. Bet cia jau stop.

Kaip ir supratau, o surišamoji medžiaga kokia nors reikalinga, nes juk košę reikia kažkaip paversti tais kukuliais?

Atsakyti
Taip reikalinga surisamoji medziaga.Kiausiniai ,manu arba kukuruzu kruopos ,galima det sweet chili padaza .Dar su bulvem galima daryt.
Atsakyti

Lašišos filė ir jokio vargo.ir žinau,kad bus jinai suvalgyra,sušia irgi ,silkę aš kabliuosiu iki naujako.

Man lasisa per riebu. As dievinu doradas. 

Atsakyti

Man lasisa per riebu. As dievinu doradas. 
Nu jos ir nekūdos. Aš kepsiu doradas. 

Bet geras tas žuvų riebalas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 gruodžio 2020 - 15:38

Prasom neisijausti :D

Nusivylimas bus ir tamsta tuoj.

As asmeniskai Amadeja labai nusivyliau.Suris,majonezas  :bijau2: O tokia seimininke atrode. Negali kazko tinkamesnio sugalvot :laugh:​ 

Cha cha...vis ne abejingumas :D

Atsakyti