Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nežinau.man žuvys iš vis riebios nebūna,va kiaulė ten tai riebalas😁

Atsakyti

O kur aš sakau kad uždrausa? Tiesiog nesąmonė, nes tradicijos be tokios

Krevetės nuo amžių amžinųjų Baltijos jūroj gyvena. Lietuvoje 

bet nieks per kucias ju nevalge. tai pagal tavo logika irgi nesamone :) Galu gale, tau nesamone, tu nevalgai..paprasta...

Atsakyti

Nu jos ir nekūdos. Aš kepsiu doradas. 

Bet geras tas žuvų riebalas. 

Jos riebios, bet ne taip, kaip lasisa. As megstu bet ka riebiai, bet vat lasisa man per riebu. 

Atsakyti

as tai desrele valgysiu (talk with my hand, Alta ) :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 20 gruodžio 2020 - 15:57

Jos riebios, bet ne taip, kaip lasisa. As megstu bet ka riebiai, bet vat lasisa man per riebu. 

Labas,pestukes :)Lasisa ir skumbre man irgi per riebi,o anksciau taip megau,pavalgius negera,bet galvoju kad cia kazkoks organizmo netoleravimas :huh2:

Ir kas keista,kad net nenuo viso riebaus maisto,o nuo lasisos,skumbres,keptu spirguciu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magdada: 20 gruodžio 2020 - 16:04

Labas,pestukes :)Lasisa ir skumbre man irgi per riebi,o anksciau taip megau,pavalgius negera,bet galvoju kad cia kazkoks organizmo netoleravimas :huh2:

man panašiai. Galvojau, kad aš tokia viena. Nors ir su citrina valgau, kaip liepia, kad žuvies baltymai sueitų. Baltymai gal sueina, bet riebalai - matyt, ne. :)​ 

Atsakyti

Man tai labai gera.o dar su bulvikėm keptom orkaitėj užpiltom alyvuogių aliejum.

Atsakyti

Tai vat man tai spirgiai ok, lasiakai ok, bet butent nuo lasisos darosi kazkaip negera... 

Atsakyti

Galvojau ir as,nes visi sakydavo kad jiems taip nera, kepenis neseniai ultragarsu tyre,tai nieko blogo nemate :)

Atsakyti

Nuo vaikystes nevalgau riebios kiaulienos, desru/kumpiu  su akivaizdziais lasiniu smotais, bet va lasisa labai megstu, da pries kepant orkaiteje uzdedu ant kozno gabaliuko po mazyti kasneli sviesto. :D tai toks griekelis , nedaznas visai. Ir darbo su tais kepsniais mizeris, man tai didziausias pliusas maisto gamyboje - kai nereikia daug terliotis. 

Atsakyti

As tai baigiu iskept namie. Sienas apsiltino, balkonus uzstiklino, radiatorius pakeite, bet neuzdejo kraniuku reguliavimui. Nu ir karsta belekaip namie, miegamajame langas diena nakti atluptas. 

Atsakyti

Net per Altą ir aš tą šamą susimaliau ir prakepiau žuvų kotletų. Su bulvių koše ir burokais.

Kaimynų katinui nunešiau vieną. Visos kojos apdrąskytos, pamato mane ir lipa kaip į medį. :D​ 

Atsakyti