Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

man panašiai. Galvojau, kad aš tokia viena. Nors ir su citrina valgau, kaip liepia, kad žuvies baltymai sueitų. Baltymai gal sueina, bet riebalai - matyt, ne. :)​ 

Nuo vaikystes nevalgau riebios kiaulienos, desru/kumpiu  su akivaizdziais lasiniu smotais, bet va lasisa labai megstu, da pries kepant orkaiteje uzdedu ant kozno gabaliuko po mazyti kasneli sviesto. :D tai toks griekelis , nedaznas visai. Ir darbo su tais kepsniais mizeris, man tai didziausias pliusas maisto gamyboje - kai nereikia daug terliotis. 

Taip,nieko legviau nera nei lasisa kept,valgau truputi,bet tik truputi,nes kitaip pykina

Atsakyti

Man lašiša dėl to ir skanu, kad tokia ji lengviau slystanti 😁 aišku ten jau kur gryn riebalai tai nevalgau, bet ta normali filė tai viskas su ja puiku 😊

Atsakyti

Net per Altą ir aš tą šamą susimaliau ir prakepiau žuvų kotletų. Su bulvių koše ir burokais.

Kaimynų katinui nunešiau vieną. Visos kojos apdrąskytos, pamato mane ir lipa kaip į medį. :D​ 

Kaip jus viska ir suspejate :mastau:

Atsakyti

Mano namas nerenovuotas,  namie man beveik visada per karsta, 23 laipsniai jau per daug.  Noreciau tureti galimybe reguliuotis sildyma, bet tada vyras skustusi, nes jam  nebuna per karsta.

Atsakyti

Net per Altą ir aš tą šamą susimaliau ir prakepiau žuvų kotletų. Su bulvių koše ir burokais.

Kaimynų katinui nunešiau vieną. Visos kojos apdrąskytos, pamato mane ir lipa kaip į medį. :D​ 

aaaaa..chachachachaaaaa... :))))))

Atsakyti

Madam, is kur pas tave šamas, is Pinot nugvelbei? :blink:

Atsakyti

Plius nu kas tiek suvalgyt galėtų...   Pas mus šalia yra pardė žuvies paštas. Ten lb.geri šaldyti šamo kotletukai įvairiausi. Tai užtektu pusvalndžio sulakstyt ir iškept.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 gruodžio 2020 - 16:24

nubego i parde, nusipirko, sumale, pasigamino ir dar katinui nunese..nors apie sama pries pusvalandi tik pakalbeta :D Supermoteris..ne kitaip...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 20 gruodžio 2020 - 16:22

A jau samas ir pas tave atsirado :lol:​ 

Atsakyti

Mano namas nerenovuotas,  namie man beveik visada per karsta, 23 laipsniai jau per daug.  Noreciau tureti galimybe reguliuotis sildyma, bet tada vyras skustusi, nes jam  nebuna per karsta.

Musu irgi nebuvo saltas, nors kampinis. Nu bet dabar.... 

Atsakyti

Plius nu kas tiek suvalgyt galėtų...   Pas mus šalia yra pardė žuvies paštas. Ten lb.geri šaldyti šamo kotletukai įvairiausi. Tai užtektu pusvalndžio sulakstyt ir iškept.

Bet ne sumalt, o paskui katinui nunest :D​ 

Atsakyti

net nezinau, ar jau besijuokt, ar kazkokia pagalba siulyt...

Atsakyti