As sian vakare marinuosiu anciukus. Ei, Pinot, ko kiek reikia? Bus du anciukai po du kg.
Ką turi galvoje ir kokias sultis? Nes įvairiai esu rašius
Cia Kaledoms taip anksti? As dar is saldiklio kalakuto neistraukiau, planuoju letai atsildyti tik nuo rytojaus.Tai šviežią nupirkau. 3d.normalu marinuotis. Geriau lai stovi suprieskoniuota. Aš kepsiu 25d. Jei lėtai, tai jis tai atitirpinės parą, tai tik 24 galėsi marinuot. Man paros mažai atrodo.
Kuo ilgiau marinuoji, tuo geriau prieskoniai isigeria.
Pinot, su apelsinais kaip anti?
reikia keleto apelsinų sulčių marinavimui (aišku, druska ar žolelės, kiek tau reikia), keleto prikimšimui, kada kepi (aišku ne visą sugrūsti, bet skiltelėmis), keleto išspaustų sulčių laistymui ir kad kažkiek jų būtų "britvone". Vienai ančiai sunaudoju kokius 3-4 nemažus sultingus. Galima turbūt ir parduotuvines kokias tirštesnes. Man visada buna kuo daugiau tų sulčių, tuo skaniau.
reikia keleto apelsinų sulčių marinavimui (aišku, druska ar žolelės, kiek tau reikia), keleto prikimšimui, kada kepi (aišku ne visą sugrūsti, bet skiltelėmis), keleto išspaustų sulčių laistymui ir kad kažkiek jų būtų "britvone". Vienai ančiai sunaudoju kokius 3-4 nemažus sultingus. Galima turbūt ir parduotuvines kokias tirštesnes. Man visada buna kuo daugiau tų sulčių, tuo skaniau.Lidlo geros sultys tetrapake