Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As sian vakare marinuosiu anciukus. Ei, Pinot, ko kiek reikia? Bus du anciukai po du kg. 

Ką turi galvoje ir kokias sultis? Nes įvairiai esu rašius

Atsakyti

Užmarinavau antį. Su apelsinais bus

Cia Kaledoms taip anksti? As dar  is saldiklio kalakuto neistraukiau, planuoju letai atsildyti tik nuo rytojaus.

Atsakyti

Cia Kaledoms taip anksti? As dar  is saldiklio kalakuto neistraukiau, planuoju letai atsildyti tik nuo rytojaus.
Tai šviežią nupirkau. 3d.normalu marinuotis.  Geriau lai stovi suprieskoniuota. Aš kepsiu 25d. Jei lėtai, tai jis tai atitirpinės parą, tai tik 24 galėsi marinuot. Man paros mažai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gruodžio 2020 - 14:27

Aha, įdomu, jau marinuojatės net kalėdoms, tai po 3 dienų, kam taip anksti, daugiausiai prieš parą-12 val. marinuoju.

Atsakyti

Aha, įdomu, jau marinuojatės net kalėdoms, tai po 3 dienų, kam taip anksti, daugiausiai prieš parą-12 val. marinuoju.
Nu tai negi šaldyti dabar tą antį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gruodžio 2020 - 14:29

Tai šviežią nupirkau. 3d.normalu marinuotis.  Geriau lai stovi suprieskoniuota. Aš kepsiu 25d. Jei lėtai, tai jis tai atitirpinės parą, tai tik 24 galėsi marinuot. Man paros mažai atrodo.

 As manau, uzteks paros sociai.  Visas mesas marinuoju max para.

Atsakyti

 As manau, uzteks paros sociai.  Visas mesas marinuoju max para.

Man tobula 2paros

Atsakyti

Kuo ilgiau marinuoji, tuo geriau prieskoniai isigeria. 

Pinot, su apelsinais kaip anti? 

Atsakyti

Kuo ilgiau marinuoji, tuo geriau prieskoniai isigeria. 

Pinot, su apelsinais kaip anti? 

 

reikia keleto apelsinų sulčių marinavimui (aišku, druska ar žolelės, kiek tau reikia), keleto prikimšimui, kada kepi (aišku ne visą sugrūsti, bet skiltelėmis), keleto išspaustų sulčių laistymui ir kad kažkiek  jų būtų "britvone". Vienai ančiai sunaudoju kokius 3-4 nemažus sultingus. Galima turbūt ir parduotuvines kokias tirštesnes. Man visada buna kuo daugiau tų sulčių, tuo skaniau.

Atsakyti

Zo, sumacavojau su druska, pipirais, cesnakais ir ikisau saldytuvan. Ryt papildysiu apelsiniena. 

Atsakyti

reikia keleto apelsinų sulčių marinavimui (aišku, druska ar žolelės, kiek tau reikia), keleto prikimšimui, kada kepi (aišku ne visą sugrūsti, bet skiltelėmis), keleto išspaustų sulčių laistymui ir kad kažkiek  jų būtų "britvone". Vienai ančiai sunaudoju kokius 3-4 nemažus sultingus. Galima turbūt ir parduotuvines kokias tirštesnes. Man visada buna kuo daugiau tų sulčių, tuo skaniau.
Lidlo geros sultys tetrapake
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gruodžio 2020 - 15:57

Nu,blyn..gal ir man suaigundyt.apelsininė antis.tik anties  neturiu kol kas😁

Atsakyti