Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai va, budulizmas yra mano panosėje.

Mb šiandien apsižiūrėjo, kad nebeturi pusryčiams kažkokių miuslių, dribsnių ar pan., ir supyko pats ant savęs.

Ir ką, važiavo į prekybcentrį vien dėl jų. Grįžo, atėjo, sako, siaubas kas ten darosi, žmonių kiek. Sakau, stovėjai? Stovėjau.

Galvoju, gal išprotėjo, nes šiaip tai labai saugosi. Kas žmonėms pasidarė, vieni eina dėl žuvies, kiti dėl kažkokių dribbsnių.

Atsakyti

Pinot, kaip Koncita2 dirba!  :wub:

Daug tylesne uz musu senasias, graziai zigzagais vaiksto, ratukai pakyla, kai reikia. 

Ar ne? Pavydžiu. 

Reikėjo man užsiprašyti dovanų, bet kad nesusikalbu su mb šiuo klausimu.

Atsakyti

Ar ne? Pavydžiu. 

Reikėjo man užsiprašyti dovanų, bet kad nesusikalbu su mb šiuo klausimu.

Jinai dar ir kalba. Kazka ten angliskai burba, tik nesuprantu.  :D​ 

Gris sunus, pajungs wifi, dabar paprastai siurbliuoju. Plaut nebandziau. 

Atsakyti

Nu tu čia įžvelgi kažkokias diversijas lygioj vietoj. Diskutuoju ir tiek, nes įdomu man kur kiti mato prasme. Todėl kad aš už visus gi nežinau, tik nuo savęs galiu pasakyt, kad tradicijos man dzin. 

Tu ne diskutuoji. Tu teski - nesamone. Lyg tik pas tave samone. Gerai cia Feja sake..kaip katalike tu ziauriai netokerantiska. Neprisitaikyk sau..bet jau seniai is patirties matau..kuo didesnis katalikas, tuo didesnis suskis. Sorry.

Atsakyti

Ne. Arba "prisirasai" prie baznycios ir moki, arba neprisirasai. Tada negausi jokiu sakramentu.

Nesvarbu, ar katalikas, ar evangelikas. 

Tai teisinga ir logiška. Jei esi netikintis, ar priklausai kitai religijai, tai nereik tau ir jokiu sakramentų.

Tai va, budulizmas yra mano panosėje.

Mb šiandien apsižiūrėjo, kad nebeturi pusryčiams kažkokių miuslių, dribsnių ar pan., ir supyko pats ant savęs.

Ir ką, važiavo į prekybcentrį vien dėl jų. Grįžo, atėjo, sako, siaubas kas ten darosi, žmonių kiek. Sakau, stovėjai? Stovėjau.

Galvoju, gal išprotėjo, nes šiaip tai labai saugosi. Kas žmonėms pasidarė, vieni eina dėl žuvies, kiti dėl kažkokių dribbsnių.

🤣 MB irgi buvo sugalvojęs varyt Snd kūčiuku ir aguonų. Bet pasiūliau geriau į deguonies aparata investuot tokiu atveju 😀

Šiaip prie PC baisuma kažkokia. Mašinų mln

Tu ne diskutuoji. Tu teski - nesamone. Lyg tik pas tave samone. Gerai cia Feja sake..kaip katalike tu ziauriai netokerantiska. Neprisitaikyk sau..bet jau seniai is patirties matau..kuo didesnis katalikas, tuo didesnis suskis. Sorry.

Nu nebūk tu mazvaike, ką. Nepatiko nuomone apie sushi, iškart įžeidimai. Nu kaip kokia šeštoke. Užaugti jau būtų laikas 

Atsakyti

Tai teisinga ir logiška. Jei esi netikintis, ar priklausai kitai religijai, tai nereik tau ir jokiu sakramentų. 🤣 MB irgi buvo sugalvojęs varyt Snd kūčiuku ir aguonų. Bet pasiūliau geriau į deguonies aparata investuot tokiu atveju 😀 Šiaip prie PC baisuma kažkokia. Mašinų mln Nu nebūk tu mazvaike, ką. Nepatiko nuomone apie sushi, iškart įžeidimai. Nu kaip kokia šeštoke. Užaugti jau būtų laikas 
Tai vat tu ir uzauk. Juodu ant balto parasiau "sau neprisitaikyk" . Ale nzn..paryskint turbut reikejo :D Pasirodo nedaejo. Susiai apskritai ne mano ideja..ot kliedi :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 23 gruodžio 2020 - 12:07

Nu jau, Gaile, kuciukai nuo lapkricio prekyboj, tai nesugebejot nusupirkt? 

Atsakyti

Tai vat tu ir uzauk. Juodu ant balto parasiau "sau neprisitaikyk" . Ale nzn..paryskint turbut reikejo :D Pasirodo nedaejo. Susiai apskritai ne mano ideja..ot kliedi :D

Nu grynai vaikų darželis. Net mano sūnaus klasiokai jau brandžiau rašo 🤣. Ką darysi, kiekvienam savo. Duodu kelią 

Atsakyti

Nu jau, Gaile, kuciukai nuo lapkricio prekyboj, tai nesugebejot nusupirkt? 

Suedem jau 5 kartus. O vakar per Barbora prekindamasi kažkaip neradau jų. Man tai jokio skirtumo, bet va MB užsimanė su aguonpieniu. 

Atsakyti

Gaile, perskaiciau apie vakar mirusius, bet joks gydytojas paminetas nebuvo :hmm:​ 

Atsakyti

Nu grynai vaikų darželis. Net mano sūnaus klasiokai jau brandžiau rašo 🤣. Ką darysi, kiekvienam savo. Duodu kelią 

Aha..pritariu..pseudokatalikiskas vaiku darzelis :D

Atsakyti

Suedem jau 5 kartus. O vakar per Barbora prekindamasi kažkaip neradau jų. Man tai jokio skirtumo, bet va MB užsimanė su aguonpieniu. 

Jo, ir as edziau ju daug. Bet per Barbora parsigabenau ir paslepiau 4 Beatos maiselius. 

Atsakyti