Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai va, budulizmas yra mano panosėje. Mb šiandien apsižiūrėjo, kad nebeturi pusryčiams kažkokių miuslių, dribsnių ar pan., ir supyko pats ant savęs. Ir ką, važiavo į prekybcentrį vien dėl jų. Grįžo, atėjo, sako, siaubas kas ten darosi, žmonių kiek. Sakau, stovėjai? Stovėjau. Galvoju, gal išprotėjo, nes šiaip tai labai saugosi. Kas žmonėms pasidarė, vieni eina dėl žuvies, kiti dėl kažkokių dribbsnių.
Man trūksta keleto prekių, bet nežinau ką daryt reiks. Gal nebūtinos jos man :D Mb nupirko vietoj konc kukurūzų avinžirnių  :hmm:  jaučiu bus mišrainės modifokacija :D Ir augalinės grietinėlės nenupirko...  Ir šaldytos tešlos nenupirko, o planavau kažką kept iš jos.  Ir dar krakmolo kisieliui nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 gruodžio 2020 - 12:16

Tai į mirusių statistiką diena vėliau įtraukia. 

Atsakyti

Aš nežinau.ko trūksta,karpį turiu.teks valgyt karpį.mama atvažiavo ir paliko prie durų.tik vyrą reik pristatyt,kad pavalytų ,primarinuotų.

Ir šiaip visokių ten madarinų,vynuogių,šakotį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 12:42

Man tie kūčiukai,nei skanūs nei norisi man jų,šiaip turi būt per kučias,kažin ar mes  juos valgom, čia šiaip tradicinis dalykas.

Atsakyti

Man tie kūčiukai,nei skanūs nei norisi man jų,šiaip turi būt per kučias,kažin ar mes  juos valgom, čia šiaip tradicinis dalykas.

Naminiai, žinok, skanūs. Aš jaučiu kadanors kepsiu tikrai :)

Atsakyti

Kuciuku gal pries savaite papirkau du pokucius, megstu kaip vaikysteje -  butinai  minkstus, didelius. Beatos kuciukai man neskanus, dar ir smarkiai per saldus. Pati kepti tingiu.

Rodos, viska supirkome sventems, o ir valgytoju musu bus mazai, tik trise, is kuriu vienas visada kuciu patiekalus kramsnoja atbulais dantim.  Nieko, pabadaus. :D

Mes nereligingi, tai kaip ir neturime  teises sesti prie Kuciu stalo (?). Ale visi krikstyti, tai gal labai nenusidesim Auksciausiajam  . :D 

Atsakyti

Amadėja*, 23 Gru 2020 - 12:51, parašė: Naminiai, žinok, skanūs. Aš jaučiu kadanors kepsiu tikrai :)
Žinok, valgiau😁nu tešlos gaminys ir tiek ,jokio ten kaaažkooo tokio.
Atsakyti

Man irgi patinka minksti dideli. O sest prie kuciu stalo nereligingiems yra nesamone ir nera prasmes..anot didziosios katalikes :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 23 gruodžio 2020 - 12:54

o man kuo mazesni ir traskus. Labai juos megstu nuo vaikystes. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 23 gruodžio 2020 - 12:55

Kuciuku gal pries savaite papirkau du pokucius, megstu kaip vaikysteje -  butinai  minkstus, didelius. Beatos kuciukai man neskanus, dar ir smarkiai per saldus. Pati kepti tingiu.

Rodos, viska supirkome sventems, o ir valgytoju musu bus mazai, tik trise, is kuriu vienas visada kuciu patiekalus kramsnoja atbulais dantim.  Nieko, pabadaus. :D

Mes nereligingi, tai kaip ir neturime  teises sesti prie Kuciu stalo (?). Ale visi krikstyti, tai gal labai nenusidesim Auksciausiajam  . :D 

O kur marti dingo? 

Atsakyti

Gaile, perskaiciau apie vakar mirusius, bet joks gydytojas paminetas nebuvo :hmm: 

Kėdainių traumatologinio vedėjas mirė 

Atsakyti

Aš tai nesakiau nieko apie teises. Čia jau pati taip isvartai 

Atsakyti