Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

:bijau2:​ a kodel taip? 

Nusipirko buta, ruosiasi remontams, neekonomiska butu dar ir uz nuoma moketi. Mes geri tevai, ne tik priemem, bet ir siek tiek padejom su pradiniu inasu.  :D 

Atsakyti

Nusipirko buta, ruosiasi remontams, neekonomiska butu dar ir uz nuoma moketi. Mes geri tevai, ne tik priemem, bet ir siek tiek padejom su pradiniu inasu.  :D 

A, nu tai cia laikinai tik. 

Atsakyti

Tai aš nzn ko ji edasi. Aš tik paklausiau apie prasmę. Atsirado supratusiu, ko klausiu ir net atsakiusiųjų 😀

Ir atsirado susižeidusiu. Dėl sushiu 😂

Nekaltybės pilnoji, pasaulio teisuolė. Apsiverksim choru. :)  :D​ 

Atsakyti

Geri tėvai.

Atsakyti

Geri tėvai.

Tu nepriimtum marteles? :) 

Puikia mergaite gavo mano sunus......

Atsakyti

Bet tai kaip dabar gerai jauciuosi budama vienintele seimininke namuose, su niekuo virtuve nereikia dalintis!  :lol:  Anksciau apie tai niekada nesusimastydavau. :D

Atsakyti

Tai va apie ka sneku. As tai labai nenoreciau net pacios geriausios marteles nuolat salia. 

Atsakyti

As geriau pinigu nuomai duociau. Bent dali. 

Atsakyti

Ruošiuosi po truputuką silkes, dabar dar svogūnus žuviai kepu, visi namai jau nuo svogūnų "kvepia" 🙄

Priedas  20201223_133155_copy_2124x2832.jpg   115,62KB   0 Parsiųsta kartų

Alta, jei suprantamai parašytum, apie tą paveldą, gal galėčiau pakomentuot, o dabar visame tame supratau tik tiek, kad kažkas už savo pinigus sutvarkė paveldą, kuris jiems nepriklauso 🙄😬 

Atsakyti

Nu tai sutvarke is altruistiniu paskatu. 

Atsakyti

Ne ,Gaile tau ir taip ir taip ir kitaip.rašė,o tavo vistiek postas,aa tai iš inercijos.

Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 09:04, parašė: O pagonys ne žiemos saulėgrįža švęst turėtų? 🤔 Taip lb įdomu tos jų apeigos. Ir jie matyt jose kažkokia prasme įžvelgia, ne šiaip iš inercijos. Esu vestuvėse pagoniškose dalyvavus. Tai laimino ugnimi
Nu va,tipo pagonys tai mato prasmę,o ne pagonys tai nee...j.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 14:11