6 val. virtuveje man skamba, kaip is siaubo pasaku. Todel ir darau po truputi kelias dieAš vakar praledau, tai konkrečiai kojas įskaudo

Mano vyras čia kepė.😁
Mes gi dabar lygiaverčiai partneriai.abu nuotoliniu ūdu dirbam,abu vienodai laiko namie praleidžiam ,aš einu granulių įpilt,kieme ką nors aprinkt,garaže šiukšles rinkau,jis kotletuskepa.o užvakar kokius jautienos suktinukus įdarytus paprika ir obuoliais ištroškino.
Va,turi žmogus gyslelę,man geriau grynam ore remonto šiukšles tvarkyt.
O ka as tau sakiau... aisku, kad siuksles rinkt daug smagiau.
*** Sėlija, 24 Gru 2020 - 11:25, parašė: O ka as tau sakiau... aisku, kad siuksles rinkt daug smagiau.Tai aš tik.pritariu.😁 Tuk kai pečių griovėm ir su lopeta krovėm grūzą į tačką ir plytas nešiojom,tai pakartot nenorėčiau.man po to tris dienas galbą skaudėjo ir silpna buvo.o čia tai pasitrini biški ir tiek ,pagal nuotaiką.
6 val. virtuveje man skamba, kaip is siaubo pasaku. Todel ir darau po truputi kelias dienas.
Tai ir aš kelias dienas. Bet vakar buvo pagrindinis pasiruošimas. Bet aš darau visokius įdarytus pyragėlius ir pan. Dar tie lydekos kukuliai kažkaip neplanuotai daug laiko užėmė.
be to, kažkam verdant ar auštant, prisėsdavau filmo pažiūrėti. Paskui dar virtuvės tvarkymas. Turėjau atlaisvint virtuvę mb, nes jis vakar avienos parsigabeno nuo kordono. Vienas juokas, kai įsivaizduoji, nes gyvenime to dar nėra buvę. Ūkininkas atvažiavo prie ribos, kur suversti tie blokai, mb - iš kitos pusės blokų. Ir pėstute ėjo apsikeisti. Kaip kokiam šnipų filme. Kitaip neišėjo, o būdą pasiūlė ūkininkas.
Viešą kreipimąsi pasirašę kultūros žmonės siūlo atsisakyti neapykantos, kuri jaučiama ne tik žiniasklaidoje ir politikoje, bet ir socialiniuose tinkluose. Rašytojas ir režisierius Vytautas V. Landsbergis tikisi, kad epidemijos akivaizdoje, nors ir pavėluotai, galime pradėti mokytis kitokios bendravimo kultūros – nesišaipyti, neniekinti, o patarti, siūlyti, diskutuoti be išankstinės nuostatos, jog kitaip galvojantis žmogus yra netikęs.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...kanta-17618239/
Bulves mišrainei perviriau.
O čia geriausia. Liko tik vienas kiaušas, kitus mišrainei išviriau. Stoju tešlą žuviai maišyt, įmušu kiaušą, miltų, maišau. Žiūriu kažkas juoda tešloj. Eina sau. Galvoju arba kiaušas sugedo, arba miltuose kažkas buvo. Išmečiau. Dar apžiūrėjau, tokie maži juodi taškeliai, kaip kokios kavos nuosėdos. Susinervinau juodai, nes daugiau kiaušų neturiu. Išmečiau viską.
Mb dirba nuo ryto, darbais užvertė tai išvis nėra nuotaikos. Ir pagalbos jokios.
Po kokio pusvalandžio tik toptelėjo, kad gi juodųjų pipirų įbėriau į tą tešlą ir jie ten ir buvo. Nu visai man kukū
Nepyk, Lavinax, bet juokiuos 😄 Mano mama žuvį kepė be kiaušinio. Tik į miltus pavoliojo. Man skanu. Ragavau.Man ir pikta ir juokinga 🤭
Normalią žuvį kaime ežere pagautą ir mes kepam tik miltuose apvoliotą. Bet kiek esu bandžius šaldytą parduotuvinę taip kept, viskas ištęžta į kažkokią košę, kurią po to arba išmest, arba paskutinį kart iš to jovalo kotletukus sulipdžiau ir orkaitėj iškepiau 🤭
Man ir pikta ir juokinga 🤭
Normalią žuvį kaime ežere pagautą ir mes kepam tik miltuose apvoliotą. Bet kiek esu bandžius šaldytą parduotuvinę taip kept, viskas ištęžta į kažkokią košę, kurią po to arba išmest, arba paskutinį kart iš to jovalo kotletukus sulipdžiau ir orkaitėj iškepiau 🤭
Jeigu kartais pasitaiko linkus patižti žuvis, aš darau taip. Ne sumaišytoj tešloj kepu, o pasidarau atskirai kiaušinio plakinį ir dubenėlį miltų. Žuvį pirma makt į miltus, paskui į kiaušinio plakinį, paskui vėl į miltus, ir į keptuvę. Nežinau, kas čia per fokusas, bet nėra patižus nei karto, kažkaip gerai iškepa, stangrūs, normalūs gabaliukai gaunasi.