Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kad tikrai nesigilinti , tai zinau. Esu buvus svocia kataliku vestuvese. Kunigas pasitenkino pasais ir nieko neklause apie mano paziuras. Mes sutarem kad reiks plot , bet kai atejo laikas tai kad uzriks - o tai paplot nesugebat. Amzina jam atilsi , saunus zmogus buvo biggrin.gif
Atsakyti

Juk nesi atsakinga už tai, ar jis meluoja 🤣

Aš manau, kad esu, nes aš žinočiau, kad mano prašymu jis meluotų. Jei ne aš, jis to nedarytų. 

Ir jis tikrai žiauriai durnai jaustųsi meluodamas. Jis savęs net ateistu nelaiko, nes ateistai tiki, kad Dievo nėra. Jis sako, kad tai vis tiek tikėjimas. Na, jo išmąstymas toks. Žodžiu, jis turi savo tvirtą labai nuomonę, jis iš pagarbos kitam žmogui - kunigui, neitų ir nekvailintų žmogaus.

Atsakyti

Kad tikrai nesigilinti , tai zinau. Esu buvus svocia kataliku vestuvese. Kunigas pasitenkino pasais ir nieko neklause apie mano paziuras. Mes sutarem kad reiks plot , bet kai atejo laikas tai kad uzriks - o tai paplot nesugebat. Amzina jam atilsi , saunus zmogus buvo biggrin.gif

:lol: Uoj, prajuokinai  :D 

Yra pas mus giminėj cirkų prie altoriaus irgi buvę. Per krikštą. Ten klausė, ar išsižadat velnio? Ir atsakymas - išsižadam. Ar norit pakrikštyt tą vaiką? (Nu kažkas tokio, ten tikrai tokie labai panašūs tie klausimai) Reiktų atsakyt, kad norim. Bet nžn, kas nutiko, matyt ties tuo velniu susimąstėm ir tylim. Tai kunigas pasimetė, tipo, -  ALIO!!!??? O vaikui 5 metai. Tai paklausė pačio vaiko, ar nori? Tada į kelnes tą akimirką mama pridėjo, o jei atsakys NE?  Bet, ačiū D, buvo teisingas atsakymas 😄😄😄

Atsakyti

Ir as ne. O tas: "Tvarka yr tvarka". I fsio.  :D​ 

Jei visai tuščia gatvė, aplinkui nieki nematau, tikrai nusiimu ir įkvepiu oro.

Atsakyti
As labai noriu palinket jums nepersidirbt , jei yra saulute , tai suvalgykit kazko zalio ir iseikit sauleje pabut.
Daug kas siemet iseis is mamyciu komforto zonos, tai susikurkit savo. Pasidarykit sriubos, silto maisto kucioms. Kiekvienas turi teise kurti tradicijas ,kiekvienas turi teise kurti pavelda. Kiekvienas turi teise paveldeti. Kurejas dievas sukure zmogu pagal savo atvaizda, suteike galia kurti . Cia kreacionizmo sekejoms biggrin.gif
Atsakyti

Nėra saulutės. Cepelininis dangus

Atsakyti

:lol: Uoj, prajuokinai  :D

Yra pas mus giminėj cirkų prie altoriaus irgi buvę. Per krikštą. Ten klausė, ar išsižadat velnio? Ir atsakymas - išsižadam. Ar norit pakrikštyt tą vaiką? (Nu kažkas tokio, ten tikrai tokie labai panašūs tie klausimai) Reiktų atsakyt, kad norim. Bet nžn, kas nutiko, matyt ties tuo velniu susimąstėm ir tylim. Tai kunigas pasimetė, tipo, -  ALIO!!!??? O vaikui 5 metai. Tai paklausė pačio vaiko, ar nori? Tada į kelnes tą akimirką mama pridėjo, o jei atsakys NE?  Bet, ačiū D, buvo teisingas atsakymas 😄😄😄

Maziu krikštijom 6 m tai kunigas visko klausė jo paties. Net krikšto vardą pats išsirinko

Atsakyti

Jokio noro man kuciu diena sriubai ner. Kucios tuo ir ypatingos, kad turi savo specifini maista. 

Atsakyti

Nėra saulutės. Cepelininis dangus

Slabdriba pas mus. 

Atsakyti

Oi,aš tai mišrainės jau antrą bliūdą,kvėpuot sunku. Reikia kažką pradėt daryt.kavą geriam su vyru.vakar nuėjom.miegot visi 2 nakties.tik drakoniukas neatlaikė.kai pradėjom filmus žiūrėt per lnk,tai iki paskutinio turbūt.tipo, einam užteks ir pradedam dar vieną žiūrėt🙈 O norėjom tik drakoniuko filmuką apie kalėdų senelį pažėt.Bet kas per vaikas🙈.jinai negali tiesiog atsisėst ir žiūrėt .Nori saulutę padarysiu?o,gera muzika,einu pašokt,oo kačiukai- eikit pas mane🙈  

Į dieduką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 gruodžio 2020 - 10:34

Aš mišrainę jau supjausčiau, kisieliaus papildymą isviriau. Beliko cibulyne, laukiu kol vanduo atvės 

Ir viskas, galiu gulėt su knyga. Dar pasportuoti prisiverčiau ryte.

Atsakyti

Vakar sriuba buvo iš upėtakio galvos ir uodego. 

Būdavo mama verda saldžią sriubą per kūčias

Atsakyti