Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Slabdriba pas mus. 

Pas mus dar ne. Gal reik pasivaikščioti kol sausa išlįsti. Ale kur dėtis, mieste žmonės, su kauke reik. O į mišką neleis išvažiuot turbūt 

Atsakyti

Vakar sriuba buvo iš upėtakio galvos ir uodego. 

Būdavo mama verda saldžią sriubą per kūčias

Dzūkai verda kažkokia su burokėlių  skiltelemis, svogūnais ir silke. Turbūt panašią į cibulyne 

Atsakyti

Aš tai per Kalėdas sriubą virsiu. Burokėlių

Atsakyti
Sakyciau panasia i ramen sriuba - burokeliu su kulduniukais. Esu valgius labai skania. Ten dar blodi meri kokteilis buvo supiltas. Tikrai skani sriuba. biggrin.gif
Atsakyti

Pusryciams avizine kose, o paskui kucios. Pasnykaut reik, ne est siandien :D​ 

Atsakyti

Nu neėdu mėsos,nors vos užsimiršus kotleto vakarykščio nepasiėmiau🙈

Atsakyti

Nu neėdu mėsos,nors vos užsimiršus kotleto vakarykščio nepasiėmiau🙈

Nu aš tai jau vakar nieko iš mėsos negaminau.

Atsakyti

Vakar persidirbau, ta prasme, kad kojas įskaudo. mb pasakiau, va, žiūrėk, sugaišau 6,5 val. virtuvėje, tas sako, kad kasdien taip, kaip būtų gerai. Jokios empatijos :D 

Pjaustydama mišrainę, supratau, kad kažko truks. Išverčiau visas garažo sandėlio lentynas, nu nėra tų žirnelių, neužsakiau, pasirodo. Ir duona pasibaigė.  Galima būtų apsieiti, bet senoliui nėra maisto, kuris būtų neužkandamas duona. Nežinau, kaip bus, netoli yra žiedas su postu, nors esam tik 300 m nuo  miesto ribos, visus stabdo.

Atsakyti

O tai kaime kokio kromelio nera? 

Atsakyti

6 val. virtuveje man skamba, kaip is siaubo pasaku. Todel ir darau po truputi kelias dienas. 

Atsakyti

Vakar persidirbau, ta prasme, kad kojas įskaudo. mb pasakiau, va, žiūrėk, sugaišau 6,5 val. virtuvėje, tas sako, kad kasdien taip, kaip būtų gerai. Jokios empatijos :D

Pjaustydama mišrainę, supratau, kad kažko truks. Išverčiau visas garažo sandėlio lentynas, nu nėra tų žirnelių, neužsakiau, pasirodo. Ir duona pasibaigė.  Galima būtų apsieiti, bet senoliui nėra maisto, kuris būtų neužkandamas duona. Nežinau, kaip bus, netoli yra žiedas su postu, nors esam tik 300 m nuo  miesto ribos, visus stabdo.

O nėr kokios pardės rajone?

Aš tai vakar vistik nuėjau į lidl. Apytuštė pardė. Žmonės po keletą dalykų tik perka. Matyt ką pamiršę. Tai užtrukau 10min.

Atsakyti

Amadėja*, 24 Gru 2020 - 11:02, parašė: Nu aš tai jau vakar nieko iš mėsos negaminau.

Mano vyras čia kepė.😁

Mes gi dabar lygiaverčiai partneriai.abu nuotoliniu ūdu dirbam,abu vienodai laiko namie praleidžiam ,aš einu granulių įpilt,kieme ką nors aprinkt,garaže šiukšles rinkau,jis kotletuskepa.o užvakar kokius jautienos suktinukus įdarytus paprika ir obuoliais ištroškino.

Va,turi žmogus gyslelę,man geriau grynam ore remonto šiukšles tvarkyt.

Atsakyti