Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ypac vasara. :D

vasara sampe :D Is termoso...uoj... zvengiu :D

Atsakyti

Būtų super, nes turbūt tos Modernos daugiau gausim, o ir šios lyg kas sav.žada vežimus. Kitkas įdomu : ar visi medikai skiepysis.

Manau dalis ne, nes persirgo, turi antikūnų. Masiškai db tikrinasi juos personalas bent pas MB darbe

Atsakyti

Mano atveju dar ir anuka is ankstesniu santykiu. biggrin.gif
Papildyta:
Intemora , tavo sekme tai antra santuoka. Kazin ar jau labai atsitiktine.

Tai dauguma ir tie +40 vyrai su vaikų  bei anūkų kraičiu, alimentais ir pan. Taip kad tos visos kalbos, kas ten kam ką turi pasiūlyt, tėra spekuliacijos. Kiek jau čia tu oligarchų milijonierių vienišų ieškančių. Nei kiek. Dauguma eiliniai vyrai. Kaip ir moterys. Ir natūraliai nori lygiaverčių visi, o ne kokiu tai Alfonsu

Atsakyti

Man taip juokunga kai sako,antra santuoka. Du paaugliai pagyvenę pas mamą ant kambario pusę metų,vadinama rimta santuoka.o vat jei nesusituokęs gyveni dešimt metų ir  susilauji vaikų ;tai čia šiaip ...nieko nebuvo.🤣 Atsipaipeliok tu vieną dieną,aš dar 3 bernus  po to turėjau. Ai,mes nebuvom bažnyčioj susituokę,taip,kad galima neužskaityt🙊 Kaio aš getai pamenu tą dieną,atėjau pas tėvus į savo kambarį ir supratau,kad man niekur eit nebesinori ir pasilikau.

Teisybės dėlei pasakysiu,kad nieks jau ten labai manęs ir neieškojo.o ir pasiimt nebuvo ko.kitus džinsus nusipirkau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 gruodžio 2020 - 15:09

O tai tu db likus vieniša būtum verta tik bedarbio nabago? Nu OK, dirbančio už minimumą ir neišgalincio nusivesti moterį kavos? Rimtai sėkmingesniam vyrui neturi ką daugiau pasiūlyt?

Niekur nerasiau, kad vienisa vyresne moteris verta tik bedarbio,  bet ar jai  verta ieskoti butinai tik  pasiturincio , tai dar klausimas. :D 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 12 26, 14:59)
<p>Man taip juokunga kai sako,antra santuoka. Du paaugliai pagyvenę pas mamą ant kambario pusę metų,vadinama rimta santuoka.o vat jei nesusituokęs gyveni dešimt metų ir  susilauji vaikų ;tai čia šiaip ...nieko nebuvo.🤣 Atsipaipeliok tu vieną dieną,aš dar 3 bernus  po to turėjau. Ai,mes nebuvom bažnyčioj susituokę,taip,kad galima neužskaityt🙊 Kaio aš getai pamenu tą dieną,atėjau pas tėvus į savo kambarį ir supratau,kad man niekur eit nebesinori ir pasilikau.</p>
<p>Teisybės dėlei pasakysiu,kad nieks jau ten labai manęs ir neieškojo.o ir pasiimt nebuvo ko.kitus džinsus nusipirkau.</p>

O tai santuoka anuliavo , ar vistik skyrybu teisejas buvo?
Atsakyti

Bet gi normalu norėt tokio pačio lygio partnerio 🤔

Tai butent,  lygiavercio visomis prasmemis. :D

Atsakyti

Niekur nerasiau, kad vienisa vyresne moteris verta tik bedarbio,  bet ar jai  verta ieskoti butinai tik  pasiturincio , tai dar klausimas. :D 

Kiek pamenu nebuvo kalba būtinai apie pasiturinti (o ir kas tas pasiturintis? Turbūt subjektyvu lb). Tiesiog apie lygiavertį sau, ty bent jau tiek pat uždirbanti ir turinti turto. 

Bet po to prasidėjo isvartymai ir daejom iki ko daejom 

Atsakyti

Tai butent,  lygiavercio visomis prasmemis. :D

Tai vat užtai ir nenorėjo termosiniu nei viena 😀

Atsakyti

Man taip juokunga kai sako,antra santuoka. Du paaugliai pagyvenę pas mamą ant kambario pusę metų,vadinama rimta santuoka.o vat jei nesusituokęs gyveni dešimt metų ir  susilauji vaikų ;tai čia šiaip ...nieko nebuvo.🤣 Atsipaipeliok tu vieną dieną,aš dar 3 bernus  po to turėjau. Ai,mes nebuvom bažnyčioj susituokę,taip,kad galima neužskaityt🙊 Kaio aš getai pamenu tą dieną,atėjau pas tėvus į savo kambarį ir supratau,kad man niekur eit nebesinori ir pasilikau.

Teisybės dėlei pasakysiu,kad nieks jau ten labai manęs ir neieškojo.o ir pasiimt nebuvo ko.kitus džinsus nusipirkau.

Bet tu kažką minėjai apie abortą? Ar klystu? Nu tai jei nebūtum tokio kelio pasirinkus, būtu kitaip situacija susiklosčius 

Atsakyti

Manau dalis ne, nes persirgo, turi antikūnų. Masiškai db tikrinasi juos personalas bent pas MB darbe
Tai lyg netinka skiepytis persirgusiems, bet tada visus žmones reiks tikrint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 gruodžio 2020 - 15:31

Tai jei termosinis vyras is karto atpuola,  tai belieka tik tas, kuris i Stikliu lygio kavine nusivesti gali? Tarpinio varianto nera?  Na, as remiuosi pasisakymais - termosas pries stikliu kava. :D

Atsakyti