Ypac vasara.
vasara sampe Is termoso...uoj... zvengiu
Mano atveju dar ir anuka is ankstesniu santykiu.
Papildyta:
Intemora , tavo sekme tai antra santuoka. Kazin ar jau labai atsitiktine.
Tai dauguma ir tie +40 vyrai su vaikų bei anūkų kraičiu, alimentais ir pan. Taip kad tos visos kalbos, kas ten kam ką turi pasiūlyt, tėra spekuliacijos. Kiek jau čia tu oligarchų milijonierių vienišų ieškančių. Nei kiek. Dauguma eiliniai vyrai. Kaip ir moterys. Ir natūraliai nori lygiaverčių visi, o ne kokiu tai Alfonsu
Man taip juokunga kai sako,antra santuoka. Du paaugliai pagyvenę pas mamą ant kambario pusę metų,vadinama rimta santuoka.o vat jei nesusituokęs gyveni dešimt metų ir susilauji vaikų ;tai čia šiaip ...nieko nebuvo.🤣 Atsipaipeliok tu vieną dieną,aš dar 3 bernus po to turėjau. Ai,mes nebuvom bažnyčioj susituokę,taip,kad galima neužskaityt🙊 Kaio aš getai pamenu tą dieną,atėjau pas tėvus į savo kambarį ir supratau,kad man niekur eit nebesinori ir pasilikau.
Teisybės dėlei pasakysiu,kad nieks jau ten labai manęs ir neieškojo.o ir pasiimt nebuvo ko.kitus džinsus nusipirkau.
O tai tu db likus vieniša būtum verta tik bedarbio nabago? Nu OK, dirbančio už minimumą ir neišgalincio nusivesti moterį kavos? Rimtai sėkmingesniam vyrui neturi ką daugiau pasiūlyt?
Niekur nerasiau, kad vienisa vyresne moteris verta tik bedarbio, bet ar jai verta ieskoti butinai tik pasiturincio , tai dar klausimas.
Niekur nerasiau, kad vienisa vyresne moteris verta tik bedarbio, bet ar jai verta ieskoti butinai tik pasiturincio , tai dar klausimas.
![]()
Kiek pamenu nebuvo kalba būtinai apie pasiturinti (o ir kas tas pasiturintis? Turbūt subjektyvu lb). Tiesiog apie lygiavertį sau, ty bent jau tiek pat uždirbanti ir turinti turto.
Bet po to prasidėjo isvartymai ir daejom iki ko daejom
Man taip juokunga kai sako,antra santuoka. Du paaugliai pagyvenę pas mamą ant kambario pusę metų,vadinama rimta santuoka.o vat jei nesusituokęs gyveni dešimt metų ir susilauji vaikų ;tai čia šiaip ...nieko nebuvo.🤣 Atsipaipeliok tu vieną dieną,aš dar 3 bernus po to turėjau. Ai,mes nebuvom bažnyčioj susituokę,taip,kad galima neužskaityt🙊 Kaio aš getai pamenu tą dieną,atėjau pas tėvus į savo kambarį ir supratau,kad man niekur eit nebesinori ir pasilikau.
Teisybės dėlei pasakysiu,kad nieks jau ten labai manęs ir neieškojo.o ir pasiimt nebuvo ko.kitus džinsus nusipirkau.
Bet tu kažką minėjai apie abortą? Ar klystu? Nu tai jei nebūtum tokio kelio pasirinkus, būtu kitaip situacija susiklosčius