Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man juokingiausia tai as pati 30 metu atgal. Rimtai . As tikejau kad nugalesiu visas kliutis ,isauginsiu vaikus , turesiu laiminga seima . Na is isores taip ir atrode. biggrin.gif

Va va, lygiai taip pat jaučiausi 🤣

Atsakyti

Šiandien vėl baisiai gerai pasivaikščiojau. Turiu teisę į maistą.   :D​ 

Atsakyti

Intemora, o tu ka nors zinai, kaip tavo pirmasis gyvena, kas is jo isaugo?  Pvz., mano vienas is kavalieriu tapo labai pasiturinciu verslininku, kitas  po daugelio metu pasikore, jau turejo seima ir vaiku, pasiturinciu tevu sunelis, su tevo šeštuku-ziguliais 1983 metais vazinejo.  Tada tai buvo labai kieta, 20 metis su masina. :D trecias i JAV isvyko  po 1990-ju.

Mano visi jaunystės bernai vidutiniškai gyvena, turi šeimas, vaikų, normalus žmones 

Atsakyti

Iš kur ištraukėt, kad tuoj visus paskiepys? Gyventojams, skaičiau, skiepai bus antro metų ketvirčio, o gal ir vėliau. Rudenį tikrai garantuoja, kad bus. Turiu galvoje, ne rizikos grupes ir pan., ne medikus, o likusius.

Atsakyti

Iš kur ištraukėt, kad tuoj visus paskiepys? Gyventojams, skaičiau, skiepai bus antro metų ketvirčio, o gal ir vėliau. Rudenį tikrai garantuoja, kad bus. Turiu galvoje, ne rizikos grupes ir pan., ne medikus, o likusius.

Tai ir rašiau gi kad visus medikus. O ne visus žmones 😀

Atsakyti

Tai taip. Medikai svarbiausia, tada globos įstaigų personalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 gruodžio 2020 - 16:09

Matėt video kaip vakcinas su policijos konvojum parvežė  :yahoo:

Žada per sausį visus medikus paskiepyti. Nu lb lb tikimės 

Atsakyti
Zodziu jei mano ir gailes santuokos galiojo ir 18 sudarytos , tai ir tavo galiojo ,intemora.
Atsakyti

Tai ir rašiau gi kad visus medikus. O ne visus žmones 😀

Tai juk rašo, kad pirma siunta ir ne visiems medikams skirta.

Atsakyti

Tai juk rašo, kad pirma siunta ir ne visiems medikams skirta.

Nu tu dar kartą perskaityk mano postą 🤣🤣

Atsakyti

Bet jos laisvai galėjo norėt vyrų, turinčių versliukus ir butą vln. Ir tai nebūtų kažkas tai ypatingo ir Bagoto

Tai joms Stikliu ir verslo skrydziu reikejo, tas ir kele juoka. 

Atsakyti

Intemora jokio aborto su exu neturejo, ka cia svaigstat? Cia sitoj seimoj buvo. 

Atsakyti