Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

GAILE*, 26 Gru 2020 - 15:28, parašė: Bet tu kažką minėjai apie abortą? Ar klystu? Nu tai jei nebūtum tokio kelio pasirinkus, būtu kitaip situacija susiklosčius
Kas būtų jei būtų,nėra.
Atsakyti

Ten ponickos dvi, viena koki tai versliuka provincijoj turinti, tipo kirpyklos ar vietos turguj , o kita siaip su padoria alga. Nu ir butas Vilniuj. Tai isivaizdavo baisios gviazdos besancios.

Tokiu gviazdu pilni kampai. Bagociai jaunu ir graziu iesko. 

Atsakyti

savaitė, 26 Gru 2020 - 15:32, parašė: Tai jei termosinis vyras is karto atpuola, tai belieka tik tas, kuris i Stikliu lygio kavine nusivesti gali? Tarpinio varianto nera? Na, as remiuosi pasisakymais - termosas pries stikliu kava. :D
Nebeprisimenu.bet kažkaip vat pamenu,kad vat tik toka toks ir toks tiktų,kitoks ne.kažkaip taip.
Atsakyti

Tai lyg netinka skiepytis persirgusiems, bet tada visus žmones reiks tikrint...

Tinka, is kur čia sumąstei kad ne 🤣

Tai jei termosinis vyras is karto atpuola,  tai belieka tik tas, kuris i Stikliu lygio kavine nusivesti gali? Tarpinio varianto nera?  Na, as remiuosi pasisakymais - termosas pries stikliu kava. :D

Tai vat neliko tarpinių variantu toj diskusijoj 😁

Atsakyti

Kas būtų jei būtų,nėra.

Tai supranti, kad tavo pasirinkimas nulėmė dabartį. Pvz aš irgi buvau spaudžiama taip pasielgti, bet nesugebėjau, negalėjau atsisakyt savo vaiko. Todėl teko kitaip gyvent 

Atsakyti

Ten ponickos dvi, viena koki tai versliuka provincijoj turinti, tipo kirpyklos ar vietos turguj , o kita siaip su padoria alga. Nu ir butas Vilniuj. Tai isivaizdavo baisios gviazdos besancios.

Bet jos laisvai galėjo norėt vyrų, turinčių versliukus ir butą vln. Ir tai nebūtų kažkas tai ypatingo ir Bagoto

Atsakyti
O mane kaip tik atvirksciai - genai kazkoks stebuklas , nedrisk su kudikiu nieko daryt , o kad mane paremti ir padet tai tik mano seneliams buvo noro ir nebuvo geda. O mano ir ex tevai tai nespindejo tuo klausimu. biggrin.gif
Atsakyti

O mane kaip tik atvirksciai - genai kazkoks stebuklas , nedrisk su kudikiu nieko daryt , o kad mane paremti ir padet tai tik mano seneliams buvo noro ir nebuvo geda. O mano ir ex tevai tai nespindejo tuo klausimu. biggrin.gif

Ui mane kaip motina, močiutė įkalbinėjo abortui, ilgai vargo kol suprato kad nieko nebus.  Bet paskui kažkaip lengvai jos prisitaikė ir vaiką mylėjo, padėjo 

Atsakyti

Intemora, o tu ka nors zinai, kaip tavo pirmasis gyvena, kas is jo isaugo?  Pvz., mano vienas is kavalieriu tapo labai pasiturinciu verslininku, kitas  po daugelio metu pasikore, jau turejo seima ir vaiku, pasiturinciu tevu sunelis, su tevo šeštuku-ziguliais 1983 metais vazinejo.  Tada tai buvo labai kieta, 20 metis su masina. :D trecias i JAV isvyko  po 1990-ju. Is fiziko tapo furistu. Toliau jau nezinau nieko apie ji. velai vede, zmona lietuve.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 26 gruodžio 2020 - 16:02
Man juokingiausia tai as pati 30 metu atgal. Rimtai . As tikejau kad nugalesiu visas kliutis ,isauginsiu vaikus , turesiu laiminga seima . Na is isores taip ir atrode. biggrin.gif
Atsakyti

Tuoj prisišauksi, kažkuo kitu pavirtę, ateis tau prieštaraut. :D​ 

Atsakyti

Intemora, o tu ka nors zinai, kaip tavo pirmasis gyvena, kas is jo isaugo?  Pvz., mano vienas is kavalieriu tapo labai pasiturinciu verslininku, kitas  po daugelio metu pasikore, jau turejo seima ir vaiku, pasiturinciu tevu sunelis, su tevo šeštuku-ziguliais 1983 metais vazinejo.  Tada tai buvo labai kieta, 20 metis su masina. :D

Mano vienas bernas 19 su žaliu žiguliu pagerintu važinėjo. Dar ir dureles man džentelmeniškai atidarinėjo. :)​ 

Atsakyti