Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi . prireike 24 metu pripazinti galutiniam pralaimejimui biggrin.gif https://www.youtube....h?v=pBzpxEh55fs
Atsakyti

Na mane labai labai smerke visi. Bet cia kazkas su manim blogai. Nes ir selija su pinot cia temoje dar mane irgi pasmerke , po 30 metu biggrin.gif
Bet , ne viskas yra taip kaip graziai atrodo.

Kaip aš tave smerkiau, tai neįsivaizduoju. Nu pliat nesu kokio kolūkio pagrindinė davatka.

Su tavim blogai yrai tai, kad pati save smerki už kaip tau atrodo, savo durnumą.

bet viskas ėjo ir praėjo, jau gal ir tų žmonių nebėra, kurie tave smerkė, ir gyvenimas kitoks. Kam tu save taip zulini, kaip kokia netyčia išsigebėjusi nuo nusiskandinimo Veronika.

Ir taip tris kartus. Nu jau juokinga. :D​ 

Atsakyti

Puse klasiokiu apsizenijo nescios, pusseseres dvi, kaimynu trys mergos. Nei jau ten kas dyvijosi tiek, nei ka. Ir cia ne 90,cia 80-84 kazkur. 

Atsakyti

Ai, dar mamos sesuo nescia zenijosi, mamos brolis nescia vede. Tai cia tiems kudikiams dabar  vienam 64,kitam 53 metai. 

Atsakyti
Jei manot , kad cia mane tarybinio ukio , be kita ko, davatkos terorizavo , tai giliai apsirinkat.
Tai buvo artimiausi zmones - tevai ,exo tevai,tas pats exas, jo gimines ,mano gimines.
Atsakyti

Jei manot , kad cia mane tarybinio ukio , be kita ko, davatkos terorizavo , tai giliai apsirinkat.
Tai buvo artimiausi zmones - tevai ,exo tevai,tas pats exas, jo gimines ,mano gimines.

Na, ir kas, nejaugi tave tas taip sutraumavo, kad pati ėdi save iki šiol?

O kaip galėjo smerkti exas, kuris tuos vaikus ir padarė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 gruodžio 2020 - 19:35
Buvo tikrai labai traumuojantis laikas.Labai .Daug vairiu tragisku ivykiu.Nuo melodramu prasidejo tikros tragedijos.
Ir ne visu gyvenimas paprastas ir nuostabus. Ir net jokiu dramu nekeliant ir aukstos moralines organizacijos nesiekiant pasitaiko tragisku aplinkybiu.Ir tragisku asmenybiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 gruodžio 2020 - 19:40

Buvo tikrai labai traumuojantis laikas.Labai .Daug vairiu tragisku ivykiu.Nuo melodramu prasidejo tikros tragedijos.
Ir ne visu gyvenimas paprastas ir nuostabus. Ir net jokiu dramu nekeliant ir aukstos moralines organizacijos nesiekiant pasitaiko tragisku aplinkybiu.Ir tragisku asmenybiu.

Tai suprantu. Bet jis jau praėjo, tas laikas. O tu tarsi užstrigai ties tuo.

Ir mano gyvenime buvo pvz tikrų  tragedijų, bet  pasistengiau gyventi toliau su ta patirtim. Ir kuo mažiau tuose skauduliuose knistis.

Atsakyti

Tikiu, kad buvo juoda linija, pasitaiko zmonems, kad kuri laika viskad, kaip uzkeikta. Tai reikia dziaugtis, kad tas jau praeity, ir, kad dabar gyveni kitaip.

Va, mamos kaimyno, 45 metu vyro, per vienus metus mire zmona nuo vezio, paskui tevas, paskui motina. Per vienerius metus. O jis vienturtis. Liko tik su 14 metu dukra. Siaubingi metai. 

Atsakyti

O tos, kur nuo vezio mire, dabar kovidu serga motina ir tevas. Tevas diabetikas, sirdininkas. Ta Vale sako, tik pastatem paminkla dukrai, jei dabar vyras mirtu, tai bijau, kad pasikarsiu. 

Atsakyti

Beje, Alta, ka manai apie tauriu statyma? Gydemes jomis visi, dabar tapo nebemadingos kazkodel... 

Atsakyti
Kaip man patiktu tos taures. Puikus masazas. Kur ju gaut tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti