Taigi , net bernus versdavo zenytis , viena net ismete ir isprievartavimu apkaltino. Didziausias skandalas buvo.
Jo, tas buvo. Mano teva norejo priverst zenytis su tokia pana, per katra visas kaimas ejo. Ir is partijos gasdino ismest, ir is darbo atleist. Bet tevas atlaike, sake, darykit ka norit, ne mano tas vaikas. Nu ir nieko nebuvo, atrado kita teva.
Kai mano brolis gimė,mamos sesei bivo 19.1988 metai. Jinai mokėsi Vilniuj.ir atvažiavom į kaimą visi.ir ta pasišovė išeit pasivaikščiot su vežimuku per kaimą .pareina visa raudona ir sako,kad daugiau neisiu.sako einu ir visos babcės pusbalsiu šnibždasi. "Nu.va..tokia gera mergaitė buvo ir va išvažiavo į Vilnių,neprižiūrėjo tėvai.ir grįžo su benkartu".🙊
GAILE*, 26 Gru 2020 - 17:38, parašė: Pas mus jokių prievartu, benkartu ir melodramu nebuvo jau 97 m. Bet buvo įsitikinimas, kad ankstyva motinystė sugriauna moteriai ateitį. Šiaip yra tame tiesosTikrai.nebuvo jokių gėdų ir pan ,bet buvo nerimas dėl ateities ar pavyks išgyvent ir pan.kam tai problemų nekėlė ,tai drąsiai gimdė. Mano draugė kažkaip įsidarbino savivaldybėj,tiems laikams gerai uždirbdavo,tai jokių problemų nebuvo.motinystės atostogos,tėvai jos laukė to vaiko,ėjo lankyt giminės ir draugai.visi buvo patenkinti.jinai vienturtė buvo,tai tas jos vaikas ,tai kaip antras vaikas šeimoj.net manyčiau,kad jos tėvai apsidžiaugė ,kai nutraukė santykius.ten toks chamavotas rusas buvo,o jos tėvai inteligentai.
O jau kai buvo kokie 23_24m ,tai man rodos iš vis visi ženytis nustojo,o pradėjo kartu gyvent.
Nieko as nesmerkiau, tik nesupratau, ir dabar nesuprantu, kaip gamtos mokslu studentams apsisaugojimo priemones neisaiskeja, kad trys netyciukai viens po kito uzgimsta.
Intemora, kaip Kucios be pyrageliu? Ar labai ju truko?
Aš iš vis netikiu netyčiukais po pirmo netyciuko 🤣. Čia būna samoninga diversija arba aplaidumas
Va butent. Su pirmu viskas aisku, jaunyste, pochuizmas, per didelis pasitikejimas savikontrole.
Bet po to? O dar po to?
Ir cia netik kinkomojo transporto kaime. Kauno vidury buvo lygiai tas pats.Aisku buvo kam nerupejo nei tas besibaigiantis komjaunimas , nei reputacija ar kaimynu nuomone.
Bet daug kas laike save padoriais ir bent vaidindavo padorius nepriekaistingai.
Mano pusseserė, būdama 17 metų, užnėštėjo ir pagimdė sūnų, tai buvo apie 1988 m. Kaune. Niekas jos giminėje nei smerkė, nei negražiai kalbėjo. Ir ji ne iš kokių budulių giminės. Vaiko tėvas ją norėjo vesti, o ji nenorėjo tekėti. Tiesa, kažkaip ten ją įkalbėjo po poros metų, atšoko vestuves, bet pragyveno kartu vos keleis metus, ji jį paliko.
Na, kaip save vertinsi, taip ir bus. Niekad jos, kad ir jaunos savivertė nebuvo kritusi.