Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Buvo stampas, kuriame irasytas vyro vardas pavarde, na kad sutuoktinis. Gal dar santuokos data, neatsimenu jau.  dar vaikus irasydavo.

Tai čia turbūt iki 90-tųjų taip buvo, ar ne?

Atsakyti

GAILE*, 26 Gru 2020 - 15:40, parašė: Tai supranti, kad tavo pasirinkimas nulėmė dabartį. Pvz aš irgi buvau spaudžiama taip pasielgti, bet nesugebėjau, negalėjau atsisakyt savo vaiko. Todėl teko kitaip gyvent
O gal tai buvo visai ne tas atveijis,viso gyvenimo dar neišklojau.
Atsakyti

Mergos, baikit. Tai kas buvo rašyta fb, čia nereikia  rašyti.

Čia tik pasiūlymas, nes šito jokiam I. poste neskaičiau.

ne Fb

Atsakyti

Tai čia turbūt iki 90-tųjų taip buvo, ar ne?

Taip

Atsakyti

Ui mane kaip motina, močiutė įkalbinėjo abortui, ilgai vargo kol suprato kad nieko nebus.  Bet paskui kažkaip lengvai jos prisitaikė ir vaiką mylėjo, padėjo 

Rimtai???

Neisivaizduoju savo mamos taip besielgiancios. 

Atsakyti

Nieko gero neužaugo.aišku,kad žinau.

Atsakyti

Acqua Alta, 26 Gru 2020 - 16:11, parašė: Zodziu jei mano ir gailes santuokos galiojo ir 18 sudarytos , tai ir tavo galiojo ,intemora.
Koks skirtumas ką galvoji ir traktuoji.Aš gi žinau,kaip buvo.
Atsakyti

Rimtai???

Neisivaizduoju savo mamos taip besielgiancios. 

Tas spaudimas nebuvo piktas. Tiesiog toks gąsdinimas kaip bus sunku, gyvenimas baigtas, mokslams chana, ateitis slavejos ir tt.  😀

Įsivaizduoju kad pati vaikas aš joms atrodžiau tiesiog. Manau norėjo išgelbėt mane nuo vargo

Atsakyti

Nors mane pamokė vieno dalyko.tas reikalas.kad ne gražiausio reik ieškot🤣 Nors gal būčiau ir taip susipratus laikui bėgant🤣

Net neabejoju.bet kai tau 16_17 ir gražiausias  rajono bernas "bachūras" kreupia į tave dėmesį .hmm..nu kažaip ir "meilė" atsiranda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 gruodžio 2020 - 17:07
Gyvenimas baigtas , mokslams chana, jei taves nesizenys - tai benkartu musu gimineje nebuvusiu uzveisi , cia tu paciu super geru genu benkartu , merga su vaiku geda seimai ,pas ex - dekanas - ismesiu is instituto ,komjaunimo,jo tevai - geda giminei, jokiu benkartu cia nebus,viena seima apie kita - itariu montekius kapulecius pranoko biggrin.gif Ir cia viskas 1989 musu dievo metais.
Atsakyti

Tai dekanas galejo pagasdinti, jei taves neves, tada ismest. O ne, kad vaikas bus. 

Atsakyti

Oi,ne .

Apie 2000 tuosius   kas kaip norėjo ,tas taip gyveno.jokių" benkartų" nebebuvo.

Atsakyti