Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai dar ir valios vyrukui reikia turėt,  neapturėt žmonos išvykstant, o vadovautis protu.  Na, būna. :)​ 

Bet tai reikia taip nepasitiketi ne tik savo jauna zmona, bet ir savimi, savo pasirinkimu. :rolleyes:

Atsakyti
Prisiekiu sita miesto legenda as kazkur skaiciau. Ten vaikinas is afganistano taip ir negrizo.Cia is kazkokio romano.
Atsakyti

Man tai keisčiausia šitoj istorijoj,kad aplinkiniai žinojo kada ,kaip  ir kodėl .tai čia kaip? Ėjo ir garsiai šnekėjo?kad visi žinotų.🙂🙊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 gruodžio 2020 - 10:20
Tai perskaitai ka nors kur nors ir rieti pasakojimus. Kas patikrins. Taip ir zanras vadinasi - miesto legendos. Virga daug tokiu zinojo.
Atsakyti

Man atrodo netyčiukų visais laikais pasitaikys.🙂

Nu aišku, apsaugos 100% tai nėra. Gali gi ir nesuveikti.

Atsakyti

Bet tai reikia taip nepasitiketi ne tik savo jauna zmona, bet ir savimi, savo pasirinkimu. :rolleyes:

Bet jau tikrai.

Atsakyti

Prisiekiu sita miesto legenda as kazkur skaiciau. Ten vaikinas is afganistano taip ir negrizo.Cia is kazkokio romano.

Va, versija įtikima.

Atsakyti

Labas rytas 🌲

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 12 27, 10:26)
<p>Labas rytas 🌲</p>

ne rytas , o
час быка
Atsakyti

Fėja*, 27 Gru 2020 - 10:23, parašė: Nu aišku, apsaugos 100% tai nėra. Gali gi ir nesuveikti.
Visai nebūtinai.nesvarbu kokios jau ten priemonės yra,žmonės vistiek ir sukvailioja ir suklysta ir atsipalaiduoja ,aistra netikėtai užklumpa🙊 ir pvz dažnas netyčiukas yra ir bus vakarėlio pasekmė .žmonių prigimtis tai nesikeičia.
Atsakyti

Visai nebūtinai.nesvarbu kokios jau ten priemonės yra,žmonės vistiek ir sukvailioja ir suklysta ir atsipalaiduoja ,aistra netikėtai užklumpa🙊 ir pvz dažnas netyčiukas yra ir bus vakarėlio pasekmė .žmonių prigimtis tai nesikeičia.

Šiaip yra rytinė tabletė po tokio vakarėlio šiais laikais.  Escapelle, postinor. Tad tikrai sunku suprasti kaip gali būt konkrečiai tokio pobūdžio netyčiukai

Atsakyti

Aš tai dauguma  "netyčiuku" žinau, kad tik vienam iš partnerių tai netyčiukas 🤣

Atsakyti