Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tais laikas, man rodos, per 2 tarnystes rusu armijoje metus buvo galima grizti i namus ar ne 2 savaitems, juo labiau, kad yra jauna zmona. Tai negi ir grizes nepatikrino? Kita vertus, jei patikrinsi ir ne duok die "pramusi", tai likusi tarnavimo laika gyvensi kaip ant adatu. :lol:

Dviem savaitem. Bet kartais isvis be atostogu budavo, jei labai toli tarnaudavo, nes kelione traukiniais suesdavo visa atostogu lauka. Lektuvais nieks keliones neapmokedavo. 

Atsakyti

O poto gydymasis nuo nevaisingumo. As cia nesiplesiu ,bet taip dabar jau yra.

Siaip ir as manau, kad dabartine didziule nevaisingumo beda yra kontraceptiniu tableciu naudojimas. 

Atsakyti

Tai perskaitai ka nors kur nors ir rieti pasakojimus. Kas patikrins. Taip ir zanras vadinasi - miesto legendos. Virga daug tokiu zinojo.

Na nesakysiu aš jo nei vardo, nei pavardės. Bet taip buvo. Aš "rietimu" nepasižymiu, geriau jau ką nors nutyliu, negu išsigalvočiau.

Ne mano sritis legendos ir mistifikacijos.

O kaip visi sužinojo, tai nežinau. Bet visi iš kažkur žinojo. Mano draugė buvo jo vaikų mokytoja, ir ta žinojo.

Atsakyti

Nei as reikalauju manim tiket ,bet pinot legenda irgi netikiu.

Nestovėsiu aš čia keturiom, kad manim patikėtum. Ir nedėsiu nuorodos į fb, vardo, pavardės. Gali čia neprovokuot.

Kiek tamsta primistifikavus dar prieš keletą metų, tai galėtum mokytoja būt legendų kūrimui. Bet, deja.

Atsakyti

Siaip ir as manau, kad dabartine didziule nevaisingumo beda yra kontraceptiniu tableciu naudojimas. 

Aš kai skaitau apie tai straipsnius, man visada kyla šitas klausimas, buvo abortas arba kontraceptinės? Ar keli abortai. Žinoma, yra tokių, kur kitos priežastys, bet..

Atsakyti
As mistifikavau lytini gyvenima? Kazkieno lytini gyvenima? Vel reiks per postus eit. Nieko nepamenu. O del intemoros , tai ji cia rase , ne feisbuke. Radau tuos postus.
Atsakyti

Nu aš tai žinau, kaip šiais laikais gimsta netyčiukai 🙄 

Aišku prie to prisideda pasirinktas ne pats geriausias saugojimosi būdas + tam tikros aplinkybės ir vuolia.

Atsakyti

Pas mus namuose matyt nebuvo aptarinejami kitu gyvenimai, nes jokiu istoriju nezinau :D 

Atsakyti

Pinot, tu lyg žadėjai man parodyt trinkelių derinį :)

nepamiršau, vakar ėjau pro kaimyną, tai dar kartą pasigrožėjau. Nors matau tik tą dalį, kur iki vartų. Sakau, reikia per tvorą fotkinti. Nufotkinsiu, kai išeis, turiu galvoje, nepamiršau.

Atsakyti

As mistifikavau lytini gyvenima? Kazkieno lytini gyvenima? Vel reiks per postus eit. Nieko nepamenu. O del intemoros , tai ji cia rase , ne feisbuke. Radau tuos postus.

ne lytinį gyvenimą, o apskritai, apie save kūrei kažką.

bet tai koks susidomėjimas, vietoj valgio gaminimo netingi knistis postuose? :D Didelis interesas, ayk tu sau..

Atsakyti

Nu aš tai žinau, kaip šiais laikais gimsta netyčiukai 🙄 

Aišku prie to prisideda pasirinktas ne pats geriausias saugojimosi būdas + tam tikros aplinkybės ir vuolia.

O tu tikra kad tai netyčiukas? Ne vyras biski tyčia suplanavo tą netyčiuka? 🤣

Atsakyti

O tu tikra kad tai netyčiukas? Ne vyras biski tyčia suplanavo tą netyčiuka? 🤣

Nu ne. Čia aš kažkokiu būdu dešimčia dienų apsiskaičiavau, net pati nežinau, kaip tas nutiko. 

Ir keisčiausia kitą rytą net minties nebuvo, kad kažkas ne taip.

Kol smarkiai nesuvėlavo buvau rami kaip belgas 😁 

Ir tik po to prasidėjo spaudimas iš mb pusės, kad jei jau yra, tai ir turėkim, nes vis tiek jis norės šeimos ir t.t. 

Atsakyti