Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 12 27, 10:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72758175" data-time="1609057678"><div><p>Visai nebūtinai.nesvarbu kokios jau ten priemonės yra,žmonės vistiek ir sukvailioja ir suklysta ir atsipalaiduoja ,aistra netikėtai užklumpa🙊 ir pvz dažnas netyčiukas yra ir bus vakarėlio pasekmė .žmonių prigimtis tai nesikeičia.</p></div></blockquote><p>Šiaip yra rytinė tabletė po tokio vakarėlio šiais laikais.  Escapelle, postinor. Tad tikrai sunku suprasti kaip gali būt konkrečiai tokio pobūdžio netyčiukai</p>

O poto gydymasis nuo nevaisingumo. As cia nesiplesiu ,bet taip dabar jau yra.
Atsakyti

GAILE*, 27 Gru 2020 - 10:32, parašė: Šiaip yra rytinė tabletė po tokio vakarėlio šiais laikais. Escapelle, postinor. Tad tikrai sunku suprasti kaip gali būt konkrečiai tokio pobūdžio netyčiukai
Jėzau.aš tai puikiai suprantu.ypač jaunystėj.gal nieko,vienas kartas.ir taip ir kitaip.gi dakiau,kad žmonės nesikei

Daug žmonių .tiesiog galvoja ir galvos,kad pasiseks ir dažnai pasiseka.o kartą gali ir nepasisekt.ne visi žmonės tokie jau savikontroliški.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 gruodžio 2020 - 10:39

Nu jau tikrai nereik perdėti. Nebent tokie vakarėliai kasdienybė būtų. Pačiai gyvenime teko kelis kartus vartot. Ir jokio nevaisingumo, iš pirmo karto abu vaikai gavosi 

Atsakyti

Jėzau.aš tai puikiai suprantu.ypač jaunystėj.gal nieko,vienas kartas.ir taip ir kitaip.gi dakiau,kad žmonės nesikeičia.

Tai kad juos db gi šviečia tais klausimais dar mokykloje 

Atsakyti

Tos tabletės žiauriai hormonus išbalansuoja...

Atsakyti
Nei as reikalauju manim tiket ,bet pinot legenda irgi netikiu.
Atsakyti

Tos tabletės žiauriai hormonus išbalansuoja...

Nu o nėštumas neisbalansuoja? 🤣 

Jei tai ne kasdienybe, susibalansuoja tie hormonai. Nebent nevaldomi austrų vakarėliai vyksta kas savaitgali ir po to geriami hormonai. Tai čia jau be kalbų. 

Atsakyti

Tiesiog netyčiukai šiais laikais irgi labiau yra legenda nei realybė. Seniausias pasaulyje būdas pririšt vyrą (arba moterį) ar priverst vest (vis dar veikiantis)

Atsakyti

Nu jau tikrai nereik perdėti. Nebent tokie vakarėliai kasdienybė būtų. Pačiai gyvenime teko kelis kartus vartot. Ir jokio nevaisingumo, iš pirmo karto abu vaikai gavosi 

Man ir.

Atsakyti

Pinot, tu lyg žadėjai man parodyt trinkelių derinį :)

Atsakyti
Gaile dar akivaizdziai https://lt.wikipedia...Richard_Dawkins
neskaite. Cia vaikai man itaise psichoterapijai kazkada. Akivaizdu ,kad mazai padejo ,nes pinot sensorius dar fiksuoja mano skausma biggrin.gif
Atsakyti

GAILE*, 27 Gru 2020 - 10:39, parašė: Tai kad juos db gi šviečia tais klausimais dar mokykloje

Ir ką.Ar visi tampa gerais istorikais? matematikais ? Ir tt? žmogaus prigimties dar niekas neatšaukė,tokios problemos egzistuos tol, kol žmonės neišnyks. Manau,kad klaida visiems milijardams žmonių priskirt tas savybes ,kurias turime patys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 gruodžio 2020 - 11:04