O poto gydymasis nuo nevaisingumo. As cia nesiplesiu ,bet taip dabar jau yra.
GAILE*, 27 Gru 2020 - 10:32, parašė: Šiaip yra rytinė tabletė po tokio vakarėlio šiais laikais. Escapelle, postinor. Tad tikrai sunku suprasti kaip gali būt konkrečiai tokio pobūdžio netyčiukaiJėzau.aš tai puikiai suprantu.ypač jaunystėj.gal nieko,vienas kartas.ir taip ir kitaip.gi dakiau,kad žmonės nesikei
Daug žmonių .tiesiog galvoja ir galvos,kad pasiseks ir dažnai pasiseka.o kartą gali ir nepasisekt.ne visi žmonės tokie jau savikontroliški.
Tos tabletės žiauriai hormonus išbalansuoja...
Nu jau tikrai nereik perdėti. Nebent tokie vakarėliai kasdienybė būtų. Pačiai gyvenime teko kelis kartus vartot. Ir jokio nevaisingumo, iš pirmo karto abu vaikai gavosi
Man ir.
Pinot, tu lyg žadėjai man parodyt trinkelių derinį
neskaite. Cia vaikai man itaise psichoterapijai kazkada. Akivaizdu ,kad mazai padejo ,nes pinot sensorius dar fiksuoja mano skausma

GAILE*, 27 Gru 2020 - 10:39, parašė: Tai kad juos db gi šviečia tais klausimais dar mokykloje
Ir ką.Ar visi tampa gerais istorikais? matematikais ? Ir tt? žmogaus prigimties dar niekas neatšaukė,tokios problemos egzistuos tol, kol žmonės neišnyks. Manau,kad klaida visiems milijardams žmonių priskirt tas savybes ,kurias turime patys.