Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ačiū.

Tu irgi dėl  utėlių kažkada grasinai kažkur pranešti. Tai čia net ne utėlės.

Paskambinsiu ir tiesiai šviesiai paklausiu, yra tokia ir tokia, viešai giriasi, kad gaus skiepą, ar jai priklauso?

Nu ji rašė, kad tikisi. Bože nu. Tutbūt iš mūsų labiausiai to skiepo trokštantis žmogus. Jums rimtai gaila???

Atsakyti

Is kur tu zinai, kaip as trokstu? As uz viska labiausiai trokstu skiepo savo mamai. Ne Gailei. 

Atsakyti

Nu ji rašė, kad tikisi. Bože nu. Tutbūt iš mūsų labiausiai to skiepo trokštantis žmogus. Jums rimtai gaila???

Kodėl būtent jai gaila? Ar tu nesuvoki ginčo prasmės išvis, Amadėja?

Atsakyti

Bet lyg kalbama, kad neturi reikt, jei nemutuos ženkliau. Skiepo imunitetas turi gerai laikytis. 

Gaila, kad mažai apie tai nutuokiu, o ir info normalios nėra, nes tiesiog būt negali dar. 

https://www.covidmed...OCJwU9paRCaH7bQ

Čia geras psl savišvietai

Atsakyti

O tu suvoki, kiek tokiu Gailiu yra? 

Atsakyti

Jums rimtai gaila???

Man šiaip smalsu-o rimtai nesupranti apie ka gincijasi? :rolleyes:

Atsakyti

Is kur tu zinai, kaip as trokstu? As uz viska labiausiai trokstu skiepo savo mamai. Ne Gailei. 

Aš taip pat, savo tėvui. Irgi ne Gailei.

Atsakyti

Bet ji nėra konkutentė tavo mamai.

Atsakyti

Nu gaila matai. Bet aš med personalas, ir gausiu per sausį. Nu bet pasirodo kažkam dzin kad dirbu su ligoniais kasdien. Pavydas svarbiau 

Atsakyti

Bet ji nėra konkutentė tavo mamai.

Yra. Visos tokios Gailes ir Gailinai, katrie gaus poblatum yra konkurentai. Mano mamai, Pinot tevui, o gal ir tavo mamai, Amadeja. 

Atsakyti

Jei tavo mama po mėn papuls i ligoninę ir ją aptarnaus žmogus be skiepo, tau OK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 23:11

Yra. Visos tokios Gailes ir Gailinai, katrie gaus poblatum yra konkurentai. Mano mamai, Pinot tevui, o gal ir tavo mamai, Amadeja. 

Ne, nes mes med personalas 

Atsakyti