Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet ji nėra konkutentė tavo mamai.

Va kas tikroji krikscione :D. Ja aplojo, istarse, o ji kita zanduka atsuko :D

Atsakyti

Nu gaila matai. Bet aš med personalas, ir gausiu per sausį. Nu bet pasirodo kažkam dzin kad dirbu su ligoniais kasdien. Pavydas svarbiau 

Tu gi i Palanga ismovei. Kokie dar ligoniai? Jei ir dirbi, tai tik tavo knygele  dirba. 

Atsakyti

Bet ji nėra konkutentė tavo mamai.

Tai visi medikai db konkurentai kitiems žmonėms. Tiesiogiai 

Atsakyti

Bet per TV girdėjau, kad nors ir persirgęs žmogus, rekomenduoja vis tiek skiepytis. Tai kodėl? Kam taip sako, nors pvz ir tų vakcinų taip mažai.... 

Aš kai perskaičiau Gailės tą žinutę, tai net nieko nepagalvojau. O va, iki kiek čia išsivystė viskas.

Bet blatai tai labai "neskanu". Kada jie bus išgyvendinti iš LT...

Atsakyti

Tu gi i Palanga ismovei. Kokie dar ligoniai? Jei ir dirbi, tai tik tavo knygele  dirba. 

Jau 2 sav dirbu pilnu krūviu. Kasdien ligoninėj. Daug darbo, sezonas. MB gyvena atskirai db

Atsakyti

Kodėl būtent jai gaila? Ar tu nesuvoki ginčo prasmės išvis, Amadėja?

Aš nesuvokiu prasmės ginčytis.

Kas mes per žmonės?! Džiaugtis reiktų, kad prasidėjo ta vakcinacija, kad daugės suskiepytų žmonių. Na, gerės ta situacija! O medikai ir visi panašūs kiepijami juk ne tik dėl jų pačių, o kad besimptomiai neužkrėtinėtų kitų. 

Gi skiepijamos ir ligoninių valytojos su pirma banga. Po to bus slaugos namų personalas, nes jų imunitetas automatiškai žmones apsaugos. 

Atsakyti

Jei tavo mama po mėn papuls i ligoninę ir ką aptarnaus žmogus be skiepo, tau OK?

Uzsides skafandra tas zmogus. Ka jau ten aptarnauji, atsinesi ir siulai kuo brangiau. 

Atsakyti

Bet per TV girdėjau, kad nors ir persirgęs žmogus, rekomenduoja vis tiek skiepytis. Tai kodėl? Kam taip sako, nors pvz ir tų vakcinų taip mažai.... 

Aš kai perskaičiau Gailės tą žinutę, tai net nieko nepagalvojau. O va, iki kiek čia išsivystė viskas.

Bet blatai tai labai "neskanu". Kada jie bus išgyvendinti iš LT...

Nėra jokių blatu. Med personala ministras žadėjo paskiepyti per sausį. Visa 

Atsakyti

Uzsides skafandra tas zmogus. Ka jau ten aptarnauji, atsinesi ir siulai kuo brangiau. 
Ne, mano paslaugos žmogui nemokamos. Nieko nepardavinėju ligoninėj 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 23:11

Jau 2 sav dirbu pilnu krūviu. Kasdien ligoninėj. Daug darbo, sezonas. MB gyvena atskirai db

O ko jam atskirai gyvent, jei tu pi ligonine vaikstai? Nesueina galai. 

Atsakyti

Yra. Visos tokios Gailes ir Gailinai, katrie gaus poblatum yra konkurentai. Mano mamai, Pinot tevui, o gal ir tavo mamai, Amadeja. 

NĖRA

Atsakyti

Nu ji rašė, kad tikisi. Bože nu. Tutbūt iš mūsų labiausiai to skiepo trokštantis žmogus. Jums rimtai gaila???

Nu.... aš turiu pripažinti, savo mamai labai norėčiau tą skiepą prigriebti irgi. 😄 Bet va, belieka tik pavydėt ir melstis, kad viskas praeitų sėkmingai.

Atsakyti