Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, pas mane ne kažką su pavydu ypač tokiais klausimais :) Mane kitkas neramina: kažkur skelbė, kad apie 10 proc.kažkokios ligoninės personalo nenori skiepo. Tikiuosi dėl persirgimo covidu toks aukštas procentas. Labai tikiuosi. Vusuomenės skiepytis nori vos daugiau negu pusė, vaikų šiomis vakcinomis neskiepys... o masiniam imunitetui reikia apie 75proc. atsparių žmonių.  Vakcinų veiksmingumas apie 95proc.  NEUŽTEKS
Taip, daug kas db pasidarė antikūnų testus ir paliks skiepus neturintiems jų. Dėl to tikimasi gana greitos vakcinacijos visiems med darbuotojams. 

10 proc čia mažai, nes bent MB darbe turbūt jau 40% persirgo

Tik tiek kad neaišku kiek laiko tie natūralūs antikūnai cirkuliuoja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 27 gruodžio 2020 - 22:45

Tu "miršti' nuo pat covido atsiradimo. Jau prisiklausėm. 

Daug knygų skaitai, turtingesnis žodynas turėtų būti. O čia tik nesprok, nesprok.

😀

Atsakyti

Nepriekaistingas gyvenimas. A sublime life.

Filmas, kuri paziurejau. Apie tai, kaip kas suvokia laime. 

Atsakyti

Nu...jūs manot galima taip imt ir atiduot? Dabar nebent atsisakyt kas būtų durna mintis Gailės atveju, bet paskiepys tada kitą mediką, o ne sunutę.

Atsakyti

Seli..tu cia visai ne i tema isstojai :D :D :D

Atsakyti

😀

Ir tik tiek? daugiau neišsteni?

Atsakyti

Nu...jūs manot galima taip imt ir atiduot? Dabar nebent atsisakyt kas būtų durna mintis Gailės atveju, bet paskiepys tada kitą mediką, o ne sunutę.

Tada kitą mediką, bus krikščioniška tikrai.

Atsakyti

Ne, negalima. Yra prioritetų tvarka. Personalas su covid dirbantis, slaugos personalas, tada tik kitas personalas. Tai vat aš tas kitas

Atsakyti

Tada kitą mediką, bus krikščioniška tikrai.

Taip ir bus. O tu manei kitaip? Aš žinok medikė, su oficialiu antspaudu

Atsakyti

Ne, negalima. Yra prioritetų tvarka. Personalas su covid dirbantis, slaugos personalas, tada tik kitas personalas. Tai vat aš tas kitas

Pažiūrėsim, koks tu "kitas".

Atsakyti

Taip ir bus. O tu manei kitaip? Aš žinok medikė, su oficialiu antspaudu

Nejaugi? Ten parašyta, "esu medikė, vedėjo žmona"?  Nežinojau, kad medikais tampa ir jų šeimų nariai. Tai aš irgi medikė, nes mano pusbrolis urologas. :D​ 

Atsakyti

Taip, daug kas db pasidarė antikūnų testus ir paliks skiepus neturintiems jų. Dėl to tikimasi gana greitos vakcinacijos visiems med darbuotojams. 

10 proc čia mažai, nes bent MB darbe turbūt jau 40% persirgo

Tik tiek kad neaišku kiek laiko tie natūralūs antikūnai cirkuliuoja. 

Skaičiau, kad susiduriant su covidu jie labai gerai laikosi. Na  jei atsisako, nes persirgrę tai tada viskas labai gerai su medikais, bet visuomenėje persirgusių nebus labai daug, plius nesusiduriant pastoviai tas imunitetas tikėtina dingsta...

Atsakyti