Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai tau ir skiepai priklauso paskutinei is viso ligonines personalo. Nes vaikstai tik su leidimu. Bizni darai. 

Tai būtent. O biznis susietas su jos vyro pacientais, kuriuos ji paverčia savo "pacientais".  Vyras operuoji, ji "įtvaruoja", "korsetuoja", paskui eina į ligonių kasas ir atseit jai apmoka valstybė. Iš jos pačios lūpų išdėstyta schema. Niekas nedraudžia, nes niekas nesidomi.

Bet ir skiepas bizniams nepriklauso dar.

Atsakyti

pjojoj - ir aš tokia lat med.sestra, ir kas iš to? biggrin.gif
Tai tas is to, kad bent kazka is tos srities mokemes. O Gaile nieko.

Blt., as suparalyzuotam diedui kateteri i pimpala kisau. Egzaminui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 gruodžio 2020 - 23:23

Be med. išsilavinimo? :D

Su

Atsakyti

As didesne medike uz tave. Nes tris metus mokiausi medicinos ir prajtika Siauliu ligoninej atlikau. Ir diploma turiu su visais pazymiais. Med. sestra graždanskoi oborony. 

tai aš taip pat. Bet neturiu pažymėjimo, nes pamečiau per kraustymus.    :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 27, 23:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72758619" data-time="1609103990"><div><p>pjojoj - ir aš tokia lat med.sestra, ir kas iš to? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai tas is to, kad bent kazka is tos srities mokemes. O Gaile nieko. </p>

ai, aš tai nežinau, ką Gailė mokėsi. Aš tai ir vaistus leist išmokau, ir daug ko (ligonių slauga, vidaus ligos, chirurgija), bet pagrinde teoriškai.
Atsakyti

Su

Nu nemeluok, juokinga. Kursiukus kokius isklausei, va ir viskas. 

Atsakyti

ai, aš tai nežinau, ką Gailė mokėsi. Aš tai ir vaistus leist išmokau, ir daug ko (ligonių slauga, vidaus ligos, chirurgija), bet pagrinde teoriškai.

Kai Gailė mokėsi, tokio kurso jau nebebuvo. Čia mes tos "med. seserys", kaip vaikinams karinis rengimas būdavo.

Atsakyti

Esu. Turiu stampa ir licencija

Medikas studijas baigia, diplomą gauna. Na kaip tu baigei studijas ir gavai pedagogės diplomą. O licencija prekiauti ortopedine technika tavęs medike nepadaro. Kaip ir netampa pedagogu tas, kuris ugdymo įstaigoje platina tarkim ugdymui skirtą literatūrą ir net detaliai bei išsamiai viską apie ją žino, bei gali parekomenduoti, atrinkti pagal tos įstaigos profilį, individualius poreikius ir pan.

Bet manau ir pati tai supranti, tik labiau patinka save pateikti kitaip  :) 

Atsakyti

Dar neseniai sakė, kad biologiją baigusi, dabar per covidą spėjo mediciną pabaigti.

Atsakyti

Nieko tu nzn. 100 m jau ne pasakoju čia jokių detalių. Visa mano veikla oficiali ir biznis iš komercijos is vis tik papildomos pajamos. 

Atsakyti

Jau net kazkaip gaila pasidare:)

Atsakyti

kristij, 27 Gru 2020 - 23:27, parašė: Jau net kazkaip gaila pasidare:)

Ko?🙂

Atsakyti