Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 28 Gru 2020 - 11:37, parašė: Užsiciklinai tu ties ta Madam. nepaversk tu jos savo skauduliu, nu neverta.
Šaip.lyginu.
Atsakyti

Blato nebus tikrai. Čia griežtos atskaitomybės produktas

Aš tikiu, kad jei sako, kad bus pagal sąrašus, tai pagal sąrašus.

Jei gydytojai savo artimuosius rizikuotų skiepyti kažkokiais neaiškiais būdais, taigi būtų skandalas. Nemanau, kad taip jau ir rizikuotų savom reputacijom... 

Atsakyti

Išėjai iš darbo, susikūrei savo, ir įsidarbinai dar vienam? Tai tavo darbdavys turi sutartį su ligonine? 

Tai tu dirbi ligoninėje, esi med. personalas, tai nedirbi, esi ateinanti teikti paslaugas. Tu gal apsispręsk ir susikonspektuok, ką rašai, nes viskas kinta kaip debesys.  

melagė tu ir demagogė, besivartaliojanti dviveidė. 

Negalvok kad aš tau aiskinsiuosi. Linkiu gero gyvenimo ir laimės 

Atsakyti

Fėja, ateik į td trumpam 

Atsakyti

Tikrai nebūtinai tiesa.  Manau, kad viena iš tų neteisingų teorijų.

Vat įdomu net.

Atsakyti

Parašyta įstatymo raidė, kad nuo 65 metų.

Man tikrai negaila niekam skiepo, jei ne po blatu. Bet aš tikiu žiniasklaida. Jie išriš. Bet. Porą dienų paskalambys ir visi pamirš. Tie "pateptieji", dažniausiai storą skūrą turi ir jiems vienodai. Čia aš ne apie Gailę, o apskritai, kad bus neteisybių.

Žinau, kad kitose šalyse yra nuspręsta pradėti nuo rizikos grupių, o ne nuo medikų. Taip, nėra svarbu, ką iš principo pirmiausia suskiepyti, svarbiausia, kad kuo daugiau paskiepytų. Bet kadangi tų vakcinų net 10 000 negavo LT (man rodos, nesu tikra) tai surašyta tvarka yra ir norėtųsi, kad viskas vyktų taip, kaip valdžia nusprendė ir kad nebūtų lygesnių ir lygius.

Laba diena 🌲

Tai lyg ryt kita siunta. O po sausio pusės dar ir kita vakcina atvažiuos. 

Tai vat ir įdomu kada tiems nuo 65m eilė bus. 

Aš manau Lt strategija yra gera, labai gera, kad pirma medikus priešakinėse linijose, nes tai labiausiai padės saugoti gyvybes.

Atsakyti

Vistik per sausį tik priešakinių linijų medikus, kitus per  ketvirtį....

Atsakyti

Tai lyg ryt kita siunta. O po sausio pusės dar ir kita vakcina atvažiuos. 

Tai vat ir įdomu kada tiems nuo 65m eilė bus. 

Aš manau Lt strategija yra gera, labai gera, kad pirma medikus priešakinėse linijose, nes tai labiausiai padės saugoti gyvybes.

Aš irgi UŽ, kad medikai.

Na taip, kita siunta, bet kiek? Gi tų medikų tai ohoho kiek. Nuo gydytojų iki slaugučių, kito personalo. Visos ligoninės, visos poliklinikos....

O dar kita siunta tai pakartotiniam vakcinavimui gal pvz.

Atsakyti

Covidiniuose dirbancius tai taip, pirmiausia. Bet kitus, kokiose akiu klinikose, tau nemanau, kad reik skiepyt piemiau uz pacius seniausius zmones. 

Atsakyti

Aš irgi UŽ, kad medikai.

Na taip, kita siunta, bet kiek? Gi tų medikų tai ohoho kiek. Nuo gydytojų iki slaugučių, kito personalo. Visos ligoninės, visos poliklinikos....

O dar kita siunta tai pakartotiniam vakcinavimui gal pvz.

Tai pakartotinas po 3 sav.tik. 

Atsakyti

Covidiniuose dirbancius tai taip, pirmiausia. Bet kitus, kokiose akiu klinikose, tau nemanau, kad reik skiepyt piemiau uz pacius seniausius zmones. Q
Na, valdžia daro sistemiškai teisingai ir protingai, o ne popsiškai. 

Manau pačius seniausius irgi greitu laiku pradės skiepyt pradedant globos namų gyventojais, nes tiems rizika didžiausia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 12:15

Tai pakartotinas po 3 sav.tik. 

Taip, bet jie neturės pvz rezervo, kad garantuotai turėti. Kad jeigu kas nutiktų su tiekimu pvz... ir laikys, nevakcinuos to rezervo. Nu aš čia šiaip fantazuoju...

Atsakyti