Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man priklauso kaip medicinos įstaigos darbuotojai. Aš dirbu medicinos paslaugas teikiančiose įmonėje, tik kitoj nei MB. MB įstaigą (ir daug kitų įstaigų) aptarnauja mano darbdavio įstaiga. Kuri yra med paslaugų tiekėja. Aiškiau?

Medicinos priemones teikiančioje, nelygu medicinos paslaugas :) .

Rašei pavasarį, kad išėjai ir tapai pati sau darbdavys, dabar vėl kitaip. Kai vis keiti informaciją, pagal tai kaip tau patogiau - tai  aiškiau gali būti tik tau pačiai :D  . Net neabejoju čia ir toliau užginčysi viską ir visoms pagal savo poreikius. Todėl aš baigiu, vėliava tau į rankas...

Atsakyti

1. Aš med srities darbuotoja

2. Man priklauso

1.Taip,sutinku.Kaip ir valytojos, registraturos darbuotojos. Bet ne medike.

2.Priklauso pagal eile. O ne su pirmaisiais, kurie stovi priesakinese linijose. 

Atsakyti

Kažkada vėliau... Bet tada ir policija.... oj, sudėtinga čia :)

Nu policija ne kontaktuoja tiek artimai su krūva nepilnamečių klientų 

Atsakyti
O tas mokyklas kam? Ten intemora su selija dirba. As tyliai tikiuosi ,kad biggrin.gif
Atsakyti

1.Taip,sutinku.Kaip ir valytojos, registraturos darbuotojos. Bet ne medike.

2.Priklauso pagal eile. O ne su pirmaisiais, kurie stovi priesakinese linijose. 

1. Kaip ir kineziterapeutas, masažuotojas, ergo terapeutas, odontologio padėjėjas. Ne medikai bet dirba med sektoriuj su pacientais

2. Taip pagal eilę. Kuri greit ateis. Gi ir nesakiau kad pirmai. Va MB pirmam. Gali pavydėt 

Atsakyti

O tas mokyklas kam? Ten intemora su selija dirba. As tyliai tikiuosi ,kad biggrin.gif

Nes yra gerų pedagogų. Ir vaikams reikia eit į mkla. Nepasiteisina kol kas nuotolinis nėra kokybės 

Atsakyti

Nei kiek nepavydziu.Nors labai abejoju, kad skyriaus vedejas covid skyriuj dirba, o po to po savaji laksto. Nelogiska labai 

Atsakyti

GAILE*, 28 Gru 2020 - 10:29, parašė: Karo metu duona atiduodavo kareiviams
Nesarbu kam, paimtų tas kam nepriklauso.
Atsakyti

Medicinos priemones teikiančioje, nelygu medicinos paslaugas :) .

Rašei pavasarį, kad išėjai ir tapai pati sau darbdavys, dabar vėl kitaip. Kai vis keiti informaciją, pagal tai kaip tau patogiau - tai  aiškiau gali būti tik tau pačiai :D  . Net neabejoju čia ir toliau užginčysi viską ir visoms pagal savo poreikius. Todėl aš baigiu, vėliava tau į rankas...

Dar rašiau pavasarį kad ne tik savo verslą kursiu bet ir dar kitoj įmonėj dirbsiu. Matyt neatidžiai skaitai. Dar madam klausiau kokia tokiu atveju, mokestine prasme naudingesnė, geresne veiklos forma. Tai va taip ir padariau kaip sakiau. Seniai išėjau iš buvusio darbo 

Atsakyti

Nei kiek nepavydziu.Nors labai abejoju, kad skyriaus vedejas covid skyriuj dirba, o po to po savaji laksto. Nelogiska labai 

Logiška. Tu tiesiog nieko neišmanai Selija šioj vietoj. Nu tikėjausi kad esi bent tiek protinga kad nedemonstruosi to neišmanymo. Bet klydau. Ką darysi

Atsakyti

Aš svajoju apie mokyklos atidarymą, nes mokslo kokybė nekokia dabar ir labai vargina :D

Bet to dabar niekaip nebus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 10:50

Aš svajoju apie mokyklos atidarymą, nes mokslo kokybė nekokia dabar ir labai vargina :D

Bet to dabar niekaip nebus.

Manau šiais mokslo metais nebeis jie į mokyklas. O kitąmet spragas masiškai reiks visiems kamsyt. Vasarą šią korepetitoriai turės darbo daug. Pati ieškosiu lietuvių kalbai, nes visai nieko nebemoka 

Atsakyti