Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tiesa, įdomų dalyką girdėt teko, nors nebūtinai jis tiesa. Darželio auklėtojos,  bent kiek atvejų žinau, lengvai praserga covidu. Gal, kad nuolat nuo vaikų prisigaudo įvairių virusų, tarp jų ir kitų rūšių corona ir turi tą dalinį imunitetą. 

Atsakyti
As tai zvengiu ,kaip ciniska kale is jusu. Kaip as turejau moket uz moksla, taip dabar visos mokesit. O kai kirs per kisene greiciau ir supratimas apie viesaji administravima ir svietima smegenis aplankys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 gruodžio 2020 - 11:01

Manau šiais mokslo metais nebeis jie į mokyklas. O kitąmet spragas masiškai reiks visiems kamsyt. Vasarą šią korepetitoriai turės darbo daug. Pati ieškosiu lietuvių kalbai, nes visai nieko nebemoka 

Man irgi reiks jaučiu, nes situacija baisi. Matematikos ir tos pablogėjo rezultatai. 

Plius jaučiasi, kad ir motyvacijos nėra mokslui ir šiaip tas sėdėjimas prie kompo ne į gerą... Lengvai stogą vaikui rauna. 

Atsakyti

Kokia nesąmonė.nieko aš nemokėsiu.neamžinai čia.nueis į mokyklą ir suaitvarkys, be to visai gerai ir tas nuotolinis.mano dukroms jokio skirtumo,viską mokosi ir išmoksta. Sėdi nuo 8 ryto.iki 5 vakaro.mokosi ir šūdo nemala.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 gruodžio 2020 - 11:03

Kokia nesąmonė.nieko aš nemokėsiu.neamžinai čia.nueis į mokyklą ir suaitvarkys, be to visai gerai ir tas nuotolinis.mano dukroms jokio skirtumo,viską mokosi ir išmoksta. Sėdi nuo 8 ryto.iki 5 vakaro.mokosi ir šūdo nemala.

PAVYDŽIU  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dar rašiau pavasarį kad ne tik savo verslą kursiu bet ir dar kitoj įmonėj dirbsiu. Matyt neatidžiai skaitai. Dar madam klausiau kokia tokiu atveju, mokestine prasme naudingesnė, geresne veiklos forma. Tai va taip ir padariau kaip sakiau. Seniai išėjau iš buvusio darbo 

Išėjai iš darbo, susikūrei savo, ir įsidarbinai dar vienam? Tai tavo darbdavys turi sutartį su ligonine? 

Tai tu dirbi ligoninėje, esi med. personalas, tai nedirbi, esi ateinanti teikti paslaugas. Tu gal apsispręsk ir susikonspektuok, ką rašai, nes viskas kinta kaip debesys.  

melagė tu ir demagogė, besivartaliojanti dviveidė. 

Atsakyti

Tiesa, įdomų dalyką girdėt teko, nors nebūtinai jis tiesa. Darželio auklėtojos,  bent kiek atvejų žinau, lengvai praserga covidu. Gal, kad nuolat nuo vaikų prisigaudo įvairių virusų, tarp jų ir kitų rūšių corona ir turi tą dalinį imunitetą. 

Tikrai nebūtinai tiesa.  Manau, kad viena iš tų neteisingų teorijų.

Atsakyti

Aš kažkaip nesu tokia jau tikra,kad Gailei ten  nieks nepriklauso,nieko ji ten nedarot,tikrai nežinau,kad jau taip jau stumt.nu gaaall.. Vat ,jau madam kai užskiedžia,ten jau reik būt aklam ir kurčiam arba jau labai subjektyviam. Na taip,pastebiu ir vartymąsį  ir neaišku ką jin ten daro.bet visgi ....kažkaip..nu gal.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 gruodžio 2020 - 11:30

Tai aš įtariu senukų daugiau už medikus (nors ką mes vasinam senukais). O kitas dalykas...ne visi skiepysis. 

Parašyta įstatymo raidė, kad nuo 65 metų.

Man tikrai negaila niekam skiepo, jei ne po blatu. Bet aš tikiu žiniasklaida. Jie išriš. Bet. Porą dienų paskalambys ir visi pamirš. Tie "pateptieji", dažniausiai storą skūrą turi ir jiems vienodai. Čia aš ne apie Gailę, o apskritai, kad bus neteisybių.

Žinau, kad kitose šalyse yra nuspręsta pradėti nuo rizikos grupių, o ne nuo medikų. Taip, nėra svarbu, ką iš principo pirmiausia suskiepyti, svarbiausia, kad kuo daugiau paskiepytų. Bet kadangi tų vakcinų net 10 000 negavo LT (man rodos, nesu tikra) tai surašyta tvarka yra ir norėtųsi, kad viskas vyktų taip, kaip valdžia nusprendė ir kad nebūtų lygesnių ir lygius.

Laba diena 🌲

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 12 28, 11:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72758764" data-time="1609145193"><div><p>Dar rašiau pavasarį kad ne tik savo verslą kursiu bet ir dar kitoj įmonėj dirbsiu. Matyt neatidžiai skaitai. Dar madam klausiau kokia tokiu atveju, mokestine prasme naudingesnė, geresne veiklos forma. Tai va taip ir padariau kaip sakiau. Seniai išėjau iš buvusio darbo </p></div></blockquote><p>Išėjai iš darbo, susikūrei savo, ir įsidarbinai dar vienam? Tai tavo darbdavys turi sutartį su ligonine? </p><p>Tai tu dirbi ligoninėje, esi med. personalas, tai nedirbi, esi ateinanti teikti paslaugas. Tu gal apsispręsk ir susikonspektuok, ką rašai, nes viskas kinta kaip debesys.  </p><p>melagė tu ir demagogė, besivartaliojanti dviveidė. </p>

O tu gal taip garsiai nerekauk , esamoje situacijoje. Teisingai pastebeta, virusas labai pazeidzia neuro ir psicho biggrin.gif
Atsakyti

O tu gal taip garsiai nerekauk , esamoje situacijoje. Teisingai pastebeta, virusas labai pazeidzia neuro ir psicho biggrin.gif

O tau kas? Išlendi ryte padaryt reziumė, o paskui vėl parai dingsti. Toks iš tavęs ir nauda, net parėkaut nesugebi. Nes ne rėkimas gaunasi. :D​ 

Atsakyti

Aš kažkaip nesu tokia jau tikra,kad Gailei ten  nieks nepriklauso,nieko ji ten nedarot,tikrai nežinau,kad jau taip jau stumt.nu gaaall.. Vat ,jau madam kai užskiedžia,ten jau reik būt aklam ir kurčiam arba jau labai subjektyviam. Na taip,pastebiu ir vartymąsį  ir neaišku ką jin ten daro.bet visgi ....kažkaip..nu gal.

Užsiciklinai tu ties ta Madam.  nepaversk tu jos savo skauduliu, nu neverta.

Atsakyti