Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

vakar buvau idejusi nuoroda, kad visus  medicinos darbuotojus planuojama  paskiepyti per artimiausia ketvirti,  ne per sausi. 

Tai tie du kartai ir bus iki kovo pabaigos. O planai dar ne visada ivykdomi. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 28, 13:54)
<p>Viktoriuks kuoktelejo. Ne be reikalo Blazyte issiskyre. Kas jau perdaug, tai perdaug. Uzlietos pievos. </p>

Nemanau, kad dėl kuoktelėjimo skyrėsi. Turėtų būti žymiai rimtesnės ir racionalesnės priežastys.
Atsakyti

Nemanau, kad dėl kuoktelėjimo skyrėsi. Turėtų būti žymiai rimtesnės ir racionalesnės priežastys.

Tu priezasciu visada buvo, meiluzes, vaikai, bet, matyt, jau neatlaike jai nervai. 

Atsakyti
Vuo, Būtingės naftos terminale išsiliejo naftos produktai...
Ale kam čia labai įdomu biggrin.gif Yra kas įdomiau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 28, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72758922" data-time="1609156582"><div><p>Nemanau, kad dėl kuoktelėjimo skyrėsi. Turėtų būti žymiai rimtesnės ir racionalesnės priežastys.</p></div></blockquote><p>Tu priezasciu visada buvo, meiluzes, vaikai, bet, matyt, jau neatlaike jai nervai. </p>

Nu, galvoju, jis pats to norėjo. Nes jei ne, tai būtų Blažytės nepaleidęs. Arba abiems tai buvo naudinga.
Atsakyti

Blažytė man per TV tokia faina atrodo 👍

Atsakyti

Ciniska ir susireiksminusi. Fu. 

Atsakyti

Socionika nėra labai pseudo.

Atsakyti
Peni jum i aki. Apie tai jau tikrai nekalbesiu ,po skiepu istorijos. Galvojau cia monai aktualu . Bet as givap.
Atsakyti

Nu, ačiū.tai pala, aš teisingai,supratau,kad pagal visas tas eiles ,tvarkas,niekaip neišeina sausį Gailei pasiskiepyti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 gruodžio 2020 - 14:40

Nu, ačiū.tai pala, aš teisingai,supratau,kad pagal visas tas eiles ,tvarkas,niekaip neišeina sausį Gailei pasiskiepyti?

Nu jei apiformins kokia  valytoja covidiniam skyriuj, tai eina. Kitaip ne. 

Atsakyti

Nu bet tu ir tūpa. Kaip bato aulas. Linkiu laimės ir sveikatos 

Atsakyti

Tai aišku, kad bus taip, kaip jai reikia. :)​ 

Atsakyti