Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

gaile, taip ir neaisku is tavo visu pasisakymu, ar tu tiesiogiai dirbi su covidu infekuotaisiais, eini i covid skyrius,  ar tik pacientais,  gulinciais  ligonineje, kuriems teiki gyvybiskai svarbias paslaugas.  As supratau, kad su pastaraisiais.   Gali ir mane durninti, jei tau bus lengviau.

Atsakyti
Man irgi neaisku ,ka cia dauguma veikiat? Ir ka ? Kodel gaile cia isvis aiskinasi? Tai ka gavo yrta bausme ,uz dalinimasi info su tais kam ta info nepriklauso.
Atsakyti

gaile, taip ir neaisku is tavo visu pasisakymu, ar tu tiesiogiai dirbi su covidu infekuotaisiais, eini i covid skyrius,  ar tik pacientais,  gulinciais  ligonineje, kuriems teiki gyvybiskai svarbias paslaugas.  As supratau, kad su pastaraisiais.   Gali ir mane durninti, jei tau bus lengviau.
🥂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 gruodžio 2020 - 15:24

Niekas jos uz liezuvio netempe, aisku, galejo nesiaiskinti per tiek puslapiu, o is karto pasakyti, kad tupos, durnos, nieko nesuprantate  ir butu ramu. :) O tau ka, ar b****iai baigesi ar musu akiu pagailo? :D

Atsakyti

Bet užtat kaip tu mėgaujiesi, kai aiškinasi tas kas tau nepatinka.😁

O jau mes visada kalbėsim kaip kalba pasisuks,tau gi niekas liežuvio prikirpt negalu,kaip ir tu negali.

Atsakyti

Man irgi neaisku ,ka cia dauguma veikiat? Ir ka ? Kodel gaile cia isvis aiskinasi? Tai ka gavo yrta bausme ,uz dalinimasi info su tais kam ta info nepriklauso.
Taip. Tu teisi. Aš supratau lb gerai db kokios piktos ir pavyzdžios kai kurios. Kad net mirties linki. Nu tai atitinkamai keisis bendravimas ir tonas. Jokių atviravimu ir geranorišku patarimų jokiais klausimais ir but nebegali kai kurioms adresatems. Čia lb gera pamoka buvo ir akių atsivėrimas 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 28 gruodžio 2020 - 15:27
Ai , griztam prie monos laimes. Ismasciau ,kad mona ignoravo oxitocina ir pituitrina, o serotonino ir dopamino jau duok . Nors cia irgi biski ne visai.Tai a girdz, hormonu sekrecija , ne uzsakymu stalas. Nori euforijos vartok is tableciu ,tirpalu ,smilkalu.
Atsakyti

Ai , griztam prie monos laimes. Ismasciau ,kad mona ignoravo oxitocina ir pituitrina, o serotonino ir dopamino jau duok . Nors cia irgi biski ne visai.Tai a girdz, hormonu sekrecija , ne uzsakymu stalas. Nori euforijos vartok is tableciu ,tirpalu ,smilkalu.

Kokie smilkalai kaži tinka serotonino sekrecijai? 🤔

Atsakyti

Nu jei apiformins kokia  valytoja covidiniam skyriuj, tai eina. Kitaip ne. 

Tai net savanorius skiepys, kurie padeda, o gal ji savanoriauja. Gi nežinot. 

Atsakyti

Kaip pažįstama 🤣🤣🤣

Atsakyti

Arba kitaip. Gi jai kaiką piršom labai ne šiaip, o artumo hormobo gamybai, kuris stebūklus daro požiūriui į vaiką. Aš gyvą pvz.žinau.

Atsakyti
Ji konkreciai euforijos pageidauja. Rugsties manau nebepardavineja. Krystalmet kaune uz kiekvieno kampo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 gruodžio 2020 - 15:42