Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano serotoninas tai saule. Pavasaris. Siluma,  bundanti gamta.

Atsakyti

Tai net savanorius skiepys, kurie padeda, o gal ji savanoriauja. Gi nežinot. 

Gal ir as savanoriauju. Gi nezinai.

Esu beveik tikra, kad Madam savanoriauja :)​ 

Atsakyti

Apie save. Na, aš čia ginu idėjas ir požiūrį, o ne žmones. Man tie užsipuolimai vieno kurio niekad nelipo, nepatiko, net bjauru. Kaip vilkų banda...

Su belen kuo ginčysiuosi arba belen kam pritarsiu, jei žmogus atrodys teisus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 15:52

Va ko nemoku, tai mandagiai šypsotis ir gražiai kalbėti kai  į mane žiūri negatyviai. 

Kaip išmokt...nes reiks. Turiu laiko iki karantino galo :))))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 gruodžio 2020 - 15:56

Tai man jis atrodo neteisus. Todel ir gincijuosi. 

Atsakyti

Va ko nemoku, tai mandagiai šypsotis ir gražiai kalbėti kai  į mane žiūri negatyviai. 

Kaip išmokt...nes reiks. Turiu laiko iki karantino galo :))))

Tu?????? Tu gi tolerancijos isikunijimas, nuolat zandus atkisinejanti..  :lol:​ 

Atsakyti

Tu?????? Tu gi tolerancijos isikunijimas, nuolat zandus atkisinejanti..  :lol:​ 

Forumas nesiskaito, čia taip asmeniškai nekabina. 

Atsakyti

Čia veikia tie bandos dalykai

Atsakyti

Ji konkreciai euforijos pageidauja. Rugsties manau nebepardavineja. Krystalmet kaune uz kiekvieno kampo.

Kas tas krystalmet?

Atsakyti

metamfetaminas, galvoju.  bet negi ji rasys zmoniu kalba? 

Atsakyti

Taip. Tu teisi. Aš supratau lb gerai db kokios piktos ir pavyzdžios kai kurios. Kad net mirties linki. Nu tai atitinkamai keisis bendravimas ir tonas. Jokių atviravimu ir geranorišku patarimų jokiais klausimais ir but nebegali kai kurioms adresatems. Čia lb gera pamoka buvo ir akių atsivėrimas 

Tavo tonas ir taip visada buvo pašiepiantis, moralizuojantis, visažinis, teisuoliškas. Kitokios nuomonės  mobingavimas.

Jei dėl mirties linkėjimo turi galvoje mane, tai  aš net priešui to nelinkėčiau, o tu man net ne priešas. 

Geranoriški tavo patarimai- buvo užsisėdimas visą savaitę, daryk taip, o ne anaip. Monai, Amadėjai. Tik va, amadėja krikščioniškesnė už patį Kristų, tai tau pavyko.

Seniai mačiau, kas tu per persona, tik dabar jau galutinai įsitikinau.

Atsakyti

Gal ir as savanoriauju. Gi nezinai.

Esu beveik tikra, kad Madam savanoriauja :)​ 

Aš tai nesavanoriauju, bet jei pasiūlytų, tai eičiau  

Vienas pažįstamas vakar tik kelia foto su skiepijimais, tik kelia. Su apsauginiu chalatu, pilnas euforijos. Jei nežinočiau dėl ko, beveik patikėčiau, kad nuoširdžiai. Bet vėl bus rinkimai   savivaldybių, tai čia labai geri taškai. O jei dar ir paskiepija savanorius pagalbininkus, tai išvis.. 

Atsakyti