Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Čia veikia tie bandos dalykai

Kokie bandos? Jei keletas zmoniu mato ir smerkia aiskiai nemoralias zmogaus intencijas, tai cia banda? 

Atsakyti

Pinot, nesu aš tokia šventa. Man tiesiog patogiau taip gyvent. O ir man svarbu kaip yra dabar. Nelabai sureikšminu kaip buvo, kad ir prieš savaitę, nes tau buvo, o gyvenam esamuoju laiku. 

Plius, ten buvo kritika elgesiui, nors ir stipri, o skambios frazės, kad aš ten kažkokia yra tik skambios frazės

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 12 28, 15:42)
Ji konkreciai euforijos pageidauja. Rugsties manau nebepardavineja. Krystalmet kaune uz kiekvieno kampo.

mitochondrijas veikia, kodėl to nesakai, jei pati suvoki, kodėl nepasakai iki galo, ir Gaile, jei tu tokia medikė, ir tu nesakai, kokios gali būti pasekmės, o gal ir ne?
Atsakyti

Tavo tonas ir taip visada buvo pašiepiantis, moralizuojantis, visažinis, teisuoliškas. Kitokios nuomonės  mobingavimas.

Jei dėl mirties linkėjimo turi galvoje mane, tai  aš net priešui to nelinkėčiau, o tu man net ne priešas. 

Geranoriški tavo patarimai- buvo užsisėdimas visą savaitę, daryk taip, o ne anaip. Monai, Amadėjai. Tik va, amadėja krikščioniškesnė už patį Kristų, tai tau pavyko.

Seniai mačiau, kas tu per persona, tik dabar jau galutinai įsitikinau.

Dusk pavyduole

Atsakyti

Aš tai nesavanoriauju, bet jei pasiūlytų, tai eičiau  

Vienas pažįstamas vakar tik kelia foto su skiepijimais, tik kelia. Su apsauginiu chalatu, pilnas euforijos. Jei nežinočiau dėl ko, beveik patikėčiau, kad nuoširdžiai. Bet vėl bus rinkimai   savivaldybių, tai čia labai geri taškai. O jei dar ir paskiepija savanorius pagalbininkus, tai išvis.. 

Neiciau, nes esu labai nepakanti oro trukumui. As ir taip nuolat slapia, tai su tom apsaugom zliaugciau ir daugiau dejuociau, negu naudos is manes butu.Nesidedu geresne, nei esu. Nors, jei butu katastrofine situacija ir savanoriu labai truktu, gali buti, kad apsispresciau. Nes paties viruso labai nebijau.

Bet manau, kad yra daugybe jauny zmoniu, ir savanoriavimas turetu buti ju prioritetas, ne tokiu babciu, kaip mes, kurios irgi jau netoli to kritinio amziaus. 

Atsakyti

O vat turiu gyvenime negatyvų požiūrį į save. 

Ir man tai kelia bėdų. Nors nieko net nepadariau. 

O kaip išspręst nežinau. 

Atsakyti

mitochondrijas veikia, kodėl to nesakai, jei pati suvoki, kodėl nepasakai iki galo, ir Gaile, jei tu tokia medikė, ir tu nesakai, kokios gali būti pasekmės, o gal ir ne?

KaaAa? Ko tu čia manęs klausi? 

Atsakyti

Pinot, nesu aš tokia šventa. Man tiesiog patogiau taip gyvent. O ir man svarbu kaip yra dabar. Nelabai sureikšminu kaip buvo, kad ir prieš savaitę, nes tau buvo, o gyvenam esamuoju laiku. 

Plius, ten buvo kritika elgesiui, nors ir stipri, o skambios frazės, kad aš ten kažkokia yra tik skambios frazės

Nu nesakyk vienu metu net teisintis pradėjai. Na, gal tik truputį. :)​ 

Aš suprantu, kad tu ir gyvenime taip atkiši skruostą, bet  aš neįsivaizduoju, negi tau nei viena dūšios styga nesuvirpa, kai koks exas daro spaudimus ar neteisingai apkaltina? Negi niekas neskaudina, viską tuoj pamiršti? 

Atsakyti

Bet manau, kad yra daugybe jauny zmoniu, ir savanoriavimas turetu buti ju prioritetas, ne tokiu babciu, kaip mes, kurios irgi jau netoli to kritinio amziaus. 

Tokia tiesa, ką padarysi.

Realiai gal ir aš neičiau su savo kvėpavimo sutrikimais. čia tik taip atrodo, kad susitvarkyčiau.

Atsakyti

Dusk pavyduole

O va čia jau yra tikras rimtas mirties palinkėjimas. Žinant, kad aš sergu astma. Dabar žiūrėk, kad tau bumerangu negrįžtų.

Va, žiūrėkit, Gailė man linki dust, t.y. numirt.

Atsakyti

Dusk pavyduole

Bet šiaip tai juokinga, nieko nesugalvoji daugiau? Skurdu. :D​ 

Atsakyti

Bet šiaip tai juokinga, nieko nesugalvoji daugiau? Skurdu. :D 

Tu už visus sugalvosi, pavydi erkeeee  :hah: 

Atsakyti