Čia veikia tie bandos dalykai
Kokie bandos? Jei keletas zmoniu mato ir smerkia aiskiai nemoralias zmogaus intencijas, tai cia banda?
Pinot, nesu aš tokia šventa. Man tiesiog patogiau taip gyvent. O ir man svarbu kaip yra dabar. Nelabai sureikšminu kaip buvo, kad ir prieš savaitę, nes tau buvo, o gyvenam esamuoju laiku.
Plius, ten buvo kritika elgesiui, nors ir stipri, o skambios frazės, kad aš ten kažkokia yra tik skambios frazės
Tavo tonas ir taip visada buvo pašiepiantis, moralizuojantis, visažinis, teisuoliškas. Kitokios nuomonės mobingavimas.
Jei dėl mirties linkėjimo turi galvoje mane, tai aš net priešui to nelinkėčiau, o tu man net ne priešas.
Geranoriški tavo patarimai- buvo užsisėdimas visą savaitę, daryk taip, o ne anaip. Monai, Amadėjai. Tik va, amadėja krikščioniškesnė už patį Kristų, tai tau pavyko.
Seniai mačiau, kas tu per persona, tik dabar jau galutinai įsitikinau.
Dusk pavyduole
Aš tai nesavanoriauju, bet jei pasiūlytų, tai eičiau
Vienas pažįstamas vakar tik kelia foto su skiepijimais, tik kelia. Su apsauginiu chalatu, pilnas euforijos. Jei nežinočiau dėl ko, beveik patikėčiau, kad nuoširdžiai. Bet vėl bus rinkimai savivaldybių, tai čia labai geri taškai. O jei dar ir paskiepija savanorius pagalbininkus, tai išvis..
Neiciau, nes esu labai nepakanti oro trukumui. As ir taip nuolat slapia, tai su tom apsaugom zliaugciau ir daugiau dejuociau, negu naudos is manes butu.Nesidedu geresne, nei esu. Nors, jei butu katastrofine situacija ir savanoriu labai truktu, gali buti, kad apsispresciau. Nes paties viruso labai nebijau.
Bet manau, kad yra daugybe jauny zmoniu, ir savanoriavimas turetu buti ju prioritetas, ne tokiu babciu, kaip mes, kurios irgi jau netoli to kritinio amziaus.
Pinot, nesu aš tokia šventa. Man tiesiog patogiau taip gyvent. O ir man svarbu kaip yra dabar. Nelabai sureikšminu kaip buvo, kad ir prieš savaitę, nes tau buvo, o gyvenam esamuoju laiku.
Plius, ten buvo kritika elgesiui, nors ir stipri, o skambios frazės, kad aš ten kažkokia yra tik skambios frazės
Nu nesakyk vienu metu net teisintis pradėjai. Na, gal tik truputį.
Aš suprantu, kad tu ir gyvenime taip atkiši skruostą, bet aš neįsivaizduoju, negi tau nei viena dūšios styga nesuvirpa, kai koks exas daro spaudimus ar neteisingai apkaltina? Negi niekas neskaudina, viską tuoj pamiršti?
Bet manau, kad yra daugybe jauny zmoniu, ir savanoriavimas turetu buti ju prioritetas, ne tokiu babciu, kaip mes, kurios irgi jau netoli to kritinio amziaus.
Tokia tiesa, ką padarysi.
Realiai gal ir aš neičiau su savo kvėpavimo sutrikimais. čia tik taip atrodo, kad susitvarkyčiau.