Mane tai dar vaikystėj tėvai išmokė, kad skųsti nevalia
GAILE*, 29 Gru 2020 - 14:11, parašė: Tai nereik nieko paverst. Seniai jau ji tokia
Užvakar nebuvo.pasidarė staiga.
Gavom Kaledoms sita kava, tai galiu rekomenduoti, kas megsta stipria, bet nekarcia kava.
P. Cardinas numire.
Todėl kad skiepas apsaugo tik pasuskiepijusi. Bet jis gali būt nešiotojas besimptomis. Svieskis, višta, skaityk ne vien Delfi +
Šitai nėra patvirtinta. Bent per LRT žinias kalbėjo Panevėžio ligoninės medikas. Jie nežino, kaip yra. Trūksta info, neatlikta dar daug tyrimų.
Šitai nėra patvirtinta. Bent per LRT žinias kalbėjo Panevėžio ligoninės medikas. Jie nežino, kaip yra. Trūksta info, neatlikta dar daug tyrimų.
Gaile viska zino.
Ei , o jum dar nedaejo ,kad teisybes jums niekas nepasakys. Nes jos sakyt negalima. Viskas ka jus ir kiti kalba yra tik insinuacijos.Todel gal baikit jus teigti tai , apie ka supratimo neturit ir gydyt viena kita. O tai kokia tarpgalaktinei sveikatos komisijai paskusiu.Man negeda ir mano valia.
Aš teigiu tik tiek, kas parašyta oficialiuose šaltiniuose. O kas neparašyta tai ir nzn nei 1. Tad lieka tik tikėjimas kuo nori.