Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vienas iš atrankos kriterijų turi būti restoranas  :essen:​  

Bent jau Stikliai. :D Termosai palauks...

Atsakyti

Bent jau Stikliai. :D Termosai palauks...

kad siuo momentu tik termosai ir like..na neskaitant vienkartiniu puodeliu is degalines :D

Atsakyti

kad siuo momentu tik termosai ir like..na neskaitant vienkartiniu puodeliu is degalines :D

Šiuo metu viskam pertrauka, lauk karantino pabaigos  :)​ 

Atsakyti

Nebe studente buvau, tir kavalieriai  po studiju, jau dirbantys. Kavos siulydavo tik  kazkokie nepazistami, noredami susipazinti. Banalu. :)

As tai tik antro kurso studente. Bet kavalieriai vyresni, jau dirbantys buvo. 

Atsakyti

o kam man kazko laukt? :)

Atsakyti

As tai tik antro kurso studente. Bet kavalieriai vyresni, jau dirbantys buvo. 

As visada draugavau su +-bendraamziais,  pats "seniausias" buvo 3 metais vyresnis.  

Atsakyti

Šiuo metu viskam pertrauka, lauk karantino pabaigos  :)​ 

Kaip tavo sveikata?

Atsakyti

Galima uzsisakyti maisto i namus, graziai paserviruoti ir.... skaniai pavalgyti. Be diedo. Kam jis? :D

Atsakyti

As visada draugavau su +-bendraamziais,  pats "seniausias" buvo 3 metais vyresnis.  
As tai su tais restoraniniais nedraugavau. Pasokdavau, pagurksnodavau ir nesdavau muila namo. Tiesa, buvo viens 30- metis priskretes, issiskyres. Tai susirado mane bendrike, neisivaizduoju kaip. Tai teko pasakyt, kad.. jis man per senas. O trecio kurso pradzioj jau exas atsirado, tai baigesi restoranai, liko tik dienines kavines pavalgyt. Troskinys čenache- 1 rublis. Kugelis čenache-80 kapeiku. Karbonadas su kauliuku ir  bulvytem  ir darzovem gel. stoties Gudoke - 1,20 rb. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 29 gruodžio 2020 - 21:26

Galima uzsisakyti maisto i namus, graziai paserviruoti ir.... skaniai pavalgyti. Be diedo. Kam jis? :D

o man labiau patinka sedet virtuvej su sampes taure ir ziuret, kaip diedas gamina :D

Atsakyti

o man labiau patinka sedet virtuvej su sampes taure ir ziuret, kaip diedas gamina :D

Neee, geriau drybsot ir laukt, kol pasauks. Va, tuoj dorada iskeps.. 

Atsakyti

nu sako niekad nenusibosta ziuret i degancia ugni, tekanti vandeni ir dirbanti zmogu...nu tai cia is tos serijos :D

Atsakyti