Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

dabar susipazinimui raso "labas, gal sekso" :D

Ot rAmAntikai, blyn. Ir vedę, turbūt. Nevedę taip nekabintų, manau.

Atsakyti

Neigiamas. Bet nei dienos be aukštos temperatūros.

man rodos, nuo gripo temperatūra kažkaip sutvarkoma lengviau. ir netrunka taip ilgai.

Nenori testuotis dar kartą?gi  labai daug tų klaidingų neigiamų pasitaiko.

Atsakyti

Jokių kosulių?  Gripui ilgoka tempa antrą sav., nežinau. Ieškok kur pasidaryt kraujo tyrimus. Bendrą, crb. Būtinai!

Jokių kosulių, gerklės skausmo ar slogos. Nieko kas būtų susiję kvėpavimo takais. 

Nuolat skauda galvą, pirmą savaitę visą kūną, kyla aukšta temperatūra, silpna, jėgų nulis...

Atsakyti

As tai su tais restoraniniais nedraugavau. Pasokdavau, pagurksnodavau ir nesdavau muila namo. Tiesa, buvo viens 30- metis priskretes, issiskyres. Tai susirado mane bendrike, neisivaizduoju kaip. Tai teko pasakyt, kad.. jis man per senas. O trecio kurso pradzioj jau exas atsirado, tai baigesi restoranai, liko tik dienines kavines pavalgyt. Troskinys čenache- 1 rublis. Kugelis čenache-80 kapeiku. Karbonadas su kauliuku ir  bulvytem  ir darzovem gel. stoties Gudoke - 1,20 rb. 

Sėlija, nemaniau, kad tu už mane vyresnė... aš draugavau jau litais. *****, tu ir foto įdėjai be galvos, maniau mes vienmetės. Aš 78, o tu?

Atsakyti

Jokių kosulių, gerklės skausmo ar slogos. Nieko kas būtų susiję kvėpavimo takais. 

Nuolat skauda galvą, pirmą savaitę visą kūną, kyla aukšta temperatūra, silpna, jėgų nulis...

O su savo gydytoja ar kontaktuoji?

Atsakyti

man rodos, nuo gripo temperatūra kažkaip sutvarkoma lengviau. ir netrunka taip ilgai.

Nenori testuotis dar kartą?gi  labai daug tų klaidingų neigiamų pasitaiko.

O tai kažin sugalvoji darytis antrą ir daro 🤔

Atsakyti

O tai kažin sugalvoji darytis antrą ir daro 🤔

Šito nežinau, čia gydytojos klausti reikės.

Bet iš savo aplinkos turėjau žinių, kad žmogus po pirmo neigiamo darėsi privačiai, nes buvo visi požymiai, ir buvo teigiamas.

Atsakyti

Oj, Piene  :huh2:  :huh2:​ 

Atsakyti

Sėlija, nemaniau, kad tu už mane vyresnė... aš draugavau jau litais. *****, tu ir foto įdėjai be galvos, maniau mes vienmetės. Aš 78, o tu?

as 94 busiu uz 2,5 savaites. 

Atsakyti

Tai jei jos dukrai apie 30 rodos, tai ji negalėjo gimdyti jos 12 metų? taigi ne vienmetės.

Pšeprašam, Sėlija, atsakiau už tave. :)​ 

Atsakyti

as 94 busiu uz 2,5 savaites. 

Kodėl būtent 94? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 29 gruodžio 2020 - 22:14

Kodėl 94? 

nu, nes Feja 78

Atsakyti