as 94 busiu uz 2,5 savaites.
Kodėl būtent 94?
nu, nes Feja 78
Man 99
Fėja*, 29 Gru 2020 - 21:57, parašė: A vot čia mes skiriamės, pirmą kart man taip. MB mus maitina. Ir aš niekad nesijaučiau, kad nusibodo. Ir mėsą pats perka, nenori, kad aš pirkčiau. Aš tik valgau ir giriu ir dėkavoju 😄 Ir visko noriu, tik jis lai gamina 😋
Fėja*, 29 Gru 2020 - 22:24, parašė: Nu dėjom foto aš savo kasą, jūs savo. Rodėmės. Ar tu nedėjai, blyn, man lyg užstrigę, kad tu dėjai savo šviesius plaukus, tik veidą užtušavus. Akinių kamputis matėsi. Ar maišau?Aš ten..mes beveik vienmetės su tavim😁
Nu dėjom foto aš savo kasą, jūs savo. Rodėmės. Ar tu nedėjai, blyn, man lyg užstrigę, kad tu dėjai savo šviesius plaukus, tik veidą užtušavus. Akinių kamputis matėsi. Ar maišau?
Nemaišai. Labai jaunatviškas kūnas ciocės, veidas tai nežinau kaip dabar, bet, manau, kad negali būti didelio skirtumo tarp veido ir kūno. O dar sėdi ir nesportuoja. Čia žmogus makaluojies su kilometražais per lietų ir sniegą, ir menki rezultatai. o čia va kaip dievo duota kai kurioms.
Nemaišai. Labai jaunatviškas kūnas ciocės, veidas tai nežinau kaip dabar, bet, manau, kad negali būti didelio skirtumo tarp veido ir kūno. O dar sėdi ir nesportuoja. Čia žmogus makaluojies su kilometražais per lietų ir sniegą, ir menki rezultatai. o čia va kaip dievo duota kai kurioms.
Aš tau sakau. Bokalai.