Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

as 94 busiu uz 2,5 savaites. 

Kodėl būtent 94? 

nu, nes Feja 78

:laugh: Man 99

Atsakyti

Ui, tai tuojaus jubiliejus :D​ 

Atsakyti

Kas tie plaukai, o po plaukais kas?  :D​ 

Nu dėjom foto aš savo kasą, jūs savo. Rodėmės. Ar tu nedėjai, blyn, man lyg užstrigę, kad tu dėjai savo šviesius plaukus, tik veidą užtušavus. Akinių kamputis matėsi. Ar maišau?

Atsakyti

Nu dėjom foto aš savo kasą, jūs savo. Rodėmės. Ar tu nedėjai, blyn, man lyg užstrigę, kad tu dėjai savo šviesius plaukus, tik veidą užtušavus. Akinių kamputis matėsi. Ar maišau?

Taip, as. Nu taigi plaukai nesensta :rolleyes:​ 

Atsakyti

Zo, i penCija 105 iseisiu :laugh:​ 

:lol:​ 

Atsakyti

Fėja*, 29 Gru 2020 - 21:57, parašė: A vot čia mes skiriamės, pirmą kart man taip. MB mus maitina. Ir aš niekad nesijaučiau, kad nusibodo. Ir mėsą pats perka, nenori, kad aš pirkčiau. Aš tik valgau ir giriu ir dėkavoju 😄 Ir visko noriu, tik jis lai gamina 😋

Fėja*, 29 Gru 2020 - 22:24, parašė: Nu dėjom foto aš savo kasą, jūs savo. Rodėmės. Ar tu nedėjai, blyn, man lyg užstrigę, kad tu dėjai savo šviesius plaukus, tik veidą užtušavus. Akinių kamputis matėsi. Ar maišau?
Aš ten..mes beveik vienmetės su tavim😁
Atsakyti

As 1973 metais jau data ant mokyklos lentos rasiau. 

Wou respektas 👍aš dar tuo metu kažkur tik sklandžiau. Nežinau net ar mAma ir tEte susitikę buvo.

Atsakyti

O gal ir selija dėjo.bet veidas užtušuotas ir akinių kamputis tai mano.ar ir selijos😁😁😁

Atsakyti

Da viena 😄😄😄

Atsakyti

Nemaišai. Labai jaunatviškas kūnas ciocės, veidas tai nežinau kaip dabar, bet, manau, kad negali būti didelio skirtumo tarp veido ir kūno. O dar sėdi ir nesportuoja. Čia žmogus makaluojies su kilometražais per lietų ir sniegą, ir menki rezultatai. o čia va kaip dievo duota kai kurioms.

Atsakyti

Aš ten..mes beveik vienmetės su tavim😁

Neee, tavo toki pasišiaušę, o Sėlijos tokie prigludę labiau. Nu aš taip pamenu 😄

Atsakyti

Nemaišai. Labai jaunatviškas kūnas ciocės, veidas tai nežinau kaip dabar, bet, manau, kad negali būti didelio skirtumo tarp veido ir kūno. O dar sėdi ir nesportuoja. Čia žmogus makaluojies su kilometražais per lietų ir sniegą, ir menki rezultatai. o čia va kaip dievo duota kai kurioms.

Aš tau sakau. Bokalai.

Atsakyti