Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Raso, kad buna ir klaidingu atsakymu...

Gi sako, kad testai tik 60% tikslumas...

Atsakyti

Piene, bent jau būtinai gerk elektrolitus.  Jei buvo gripas, galėjo kažkas papildomai prikibt, na   koks kitas virusas. 

Geriu rehydroną, vitaminų, į vandenį citrinos, arbatą su imbieru...

Na ir tabletės, kad temperatūrą ir galvos skausmą apmažinti. Kadangi silpna - tai kad ramiau būtų dar deguonies kiekį vis pasimatuoju.

Daviau sau laiko dar kelias dienas, kad pradėtų gerėti, jeigu ne - tai reiks antrąsyk dėl to tyrimo domėtis. Tik ką tai pakeis, vis tiek gydymo kitokio gi nesugalvosiu.

Atsakyti

Aš ten..mes beveik vienmetės su tavim😁

ne tu, as dejau foto su akiniais. 

Atsakyti
uch - kašis sunkiai, bet laimėtas
pažvygavau, net užkimau
ale kam čia rūpi
Atsakyti

Nemaišai. Labai jaunatviškas kūnas ciocės, veidas tai nežinau kaip dabar, bet, manau, kad negali būti didelio skirtumo tarp veido ir kūno. O dar sėdi ir nesportuoja. Čia žmogus makaluojies su kilometražais per lietų ir sniegą, ir menki rezultatai. o čia va kaip dievo duota kai kurioms.

Nieko jis ne jaunatviskas. Skudurai jaunatviski. Ir veidelis pavarges jau. 

Atsakyti

Geriu rehydroną, vitaminų, į vandenį citrinos, arbatą su imbieru...

Na ir tabletės, kad temperatūrą ir galvos skausmą apmažinti. Kadangi silpna - tai kad ramiau būtų dar deguonies kiekį vis pasimatuoju.

Daviau sau laiko dar kelias dienas, kad pradėtų gerėti, jeigu ne - tai reiks antrąsyk dėl to tyrimo domėtis. Tik ką tai pakeis, vis tiek gydymo kitokio gi nesugalvosiu.

Na ir ok. Su virusu turi organizmas susitvarkyt pats, bet, jei tęsis 10 dienų ir negerės (nors neturi to būt,), reik tirtis kraują, tą patį gripo dar tyrimą, covido...

Laikykis ir saugokis. O savijauta vien dėl karščiavino tokio užtęsto normau, kad bloga

Atsakyti

uch - kašis sunkiai, bet laimėtas
pažvygavau, net užkimau
ale kam čia rūpi

Labai įtemptos varžybos

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 12 29, 22:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72759952" data-time="1609274449"><div><p>uch - kašis sunkiai, bet laimėtas
pažvygavau, net užkimau
ale kam čia rūpi</p></div></blockquote><p>Labai įtemptos varžybos</p>

žiūrėjai?
vadinasi, aš ne vieniša biggrin.gif
Atsakyti

Bet aš galvoju. Nu ar gali būt covidas be kosulio. 

Atsakyti

žiūrėjai?
vadinasi, aš ne vieniša biggrin.gif

Mb  rimtai labai žiūri. Aš tik tarp kitko :)

Atsakyti

Latviai grieztai

https://www.lrytas.l...landa-17696136/

Atsakyti

Latviai grieztai [url="https://www.lrytas.lt/pasaulis/ivykiai/2020/12/29/news/latvijoje-griezciausi-ribojimai-naujuju-metu-nakti-ives-komendanto-valanda-17696136/"]https://www.lrytas.lt/pasaulis/ivykiai/2020/12/29/news/latvijoje-griezciausi-ribojimai-naujuju-metu-nakti-ives-komendanto-valanda-17696136/[/url]
Labai logiška, bet pas mus kiti ribojimai yra ir vistik žmoniu samoningumu bandoma kliautis (kurio nėra). Ir dar mažiau bus po alko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 29 gruodžio 2020 - 23:05