Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

uch - kašis sunkiai, bet laimėtas
pažvygavau, net užkimau
ale kam čia rūpi

Man. Meistras ryt bus geros nuotaikos 👍

Atsakyti

Nieko jis ne jaunatviskas. Skudurai jaunatviski. Ir veidelis pavarges jau. 

Ai, nu nesiprašyk čia dar daugiau komplimentų. 😄

Atsakyti

Labai logiška, bet pas mus kiti ribojimai yra ir vistik žmoniu samonjngumu bandoma kliautis (kurio nėra). 
Aš tai šiandien maniau nualpsiu... žodžiu, bendradarbės feisbuke įsikėlė foto pas vieną namuose, su antrašte virš jos, kad maždaug "tikros draugės atvažiuoja policijos postams pasitraukus". Nu..... Aišku, darbe tai kontaktuoja, nesakau. Ir daug. 8 valandas kartu. Bet vis tiek atvažiuoji - su vaikais, vyru susitinki. Ai, žodžiu.... Nieko nebus. Prasirgsim visi. Ir jau kaip kam bus, taip, matyt... liūdna tikrai liūdna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 29 gruodžio 2020 - 23:08

Fėja*, 29 Gru 2020 - 23:05, parašė: Aš tai šiandien maniau nualpsiu... žodžiu, bendradarbės feisbuke įsikėlė foto pas vieną nanuose, su antrašte virš jos, kad maždaug "tikros draugės atvažiuoja policijos postams pasitraukus". Nu..... Aišku, darbe tai kontaktuoja, nesakau. Ir daug. 8 valandas kartu. Bet vis tiek atvažiuoji - su vaikais, vyru susitinki. Ai, žodžiu.... Nieko nebus. Prasirgsim visi. Ir jau kaip kam bus, taip, matyt... liūdna tikrai liūdna.
Nu gal ne.taip jau ir visi.kažkam pasiseks.
Atsakyti

Paskaiciau rus.delfi.lv.  komentarus, labai putoja rusakalbiai , jiems NM didziausia svente,

Atsakyti

Nepersirgs visi, nes vakcina atsirado. 

Atsakyti

As jau dusyk saviizoliacijoj sedejau :D​. Nu dabar is namu, gal pranesiot, jei diedas neparnes. Viens kolega susirgo is gamybos skyriaus, o kolegu nieks neizoliuoja, nes gamyba sustot negali. 

Atsakyti

Paskaiciau rus.delfi.lv.  komentarus, labai putoja rusakalbiai , jiems NM didziausia svente,

Ajooo, tiems tai bile svest... died moroz, krasnyj nos. 

Atsakyti

Man. Meistras ryt bus geros nuotaikos 👍

Tai da tuliks negatavs?

Pas mane irgi ryt atvaziuoja tu nelemtu lubu uztempt i vieta. Jau kokia nesamone tos itempiamos lubos, kaip as jas sumasciau sudet, tai nezinau.. 

Atsakyti
nu bet nekrykštauja pasiskiepiję
rankas skauda, pakelti sunku, karščiavimas. Ne kažką kol kas.
Atsakyti

Mūsiškiai prieš visas šventes putoja ne ką mažiau. Žmonės daugmaž vienodi.

na sunku prabūt ir viskas, iki to covido.susitvarkymo. Nėra motyvacijos,   o ypač jaunimui. 

Atsakyti

Tai da tuliks negatavs?

Pas mane irgi ryt atvaziuoja tu nelemtu lubu uztempt i vieta. Jau kokia nesamone tos itempiamos lubos, kaip as jas sumasciau sudet, tai nezinau.. 

o pas mus atvažiuos į vieną vonią dėti kraną sensorinį, na tą, kur pakiši rankas ir bėga tada. Neturim kitos išeities, senolis nuolat neužsuka vandens iki galo.  Kartą pusdienį bėgo. Pamiršta.

Atsakyti