uch - kašis sunkiai, bet laimėtas
pažvygavau, net užkimau
ale kam čia rūpi
Man. Meistras ryt bus geros nuotaikos 👍
Labai logiška, bet pas mus kiti ribojimai yra ir vistik žmoniu samonjngumu bandoma kliautis (kurio nėra).Aš tai šiandien maniau nualpsiu... žodžiu, bendradarbės feisbuke įsikėlė foto pas vieną namuose, su antrašte virš jos, kad maždaug "tikros draugės atvažiuoja policijos postams pasitraukus". Nu..... Aišku, darbe tai kontaktuoja, nesakau. Ir daug. 8 valandas kartu. Bet vis tiek atvažiuoji - su vaikais, vyru susitinki. Ai, žodžiu.... Nieko nebus. Prasirgsim visi. Ir jau kaip kam bus, taip, matyt... liūdna tikrai liūdna.
Fėja*, 29 Gru 2020 - 23:05, parašė: Aš tai šiandien maniau nualpsiu... žodžiu, bendradarbės feisbuke įsikėlė foto pas vieną nanuose, su antrašte virš jos, kad maždaug "tikros draugės atvažiuoja policijos postams pasitraukus". Nu..... Aišku, darbe tai kontaktuoja, nesakau. Ir daug. 8 valandas kartu. Bet vis tiek atvažiuoji - su vaikais, vyru susitinki. Ai, žodžiu.... Nieko nebus. Prasirgsim visi. Ir jau kaip kam bus, taip, matyt... liūdna tikrai liūdna.Nu gal ne.taip jau ir visi.kažkam pasiseks.
Tai da tuliks negatavs?
Pas mane irgi ryt atvaziuoja tu nelemtu lubu uztempt i vieta. Jau kokia nesamone tos itempiamos lubos, kaip as jas sumasciau sudet, tai nezinau..
o pas mus atvažiuos į vieną vonią dėti kraną sensorinį, na tą, kur pakiši rankas ir bėga tada. Neturim kitos išeities, senolis nuolat neužsuka vandens iki galo. Kartą pusdienį bėgo. Pamiršta.