Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

o kur mesos gaut, ka valgyt? Man daugiau nieko nereik, tik sprandines gabalo. 

Nu tai atsargiai.

Matai, visiems šiandien trūksta ko nors vieno. :D​ 

Atsakyti

Įtariu, kad mes šampės neturim. Visada buvo, kai nereikėjo. Aj..

Nuo 13 val. pas mus vėl bus postai, reikės aiškintis, kur važiuoji. O pardėse net tiršta žmonių.

Atsakyti

Tai va, kad man pagrindinio ingridiento truksta. Ileksiu ir isleksiu. 

Kazi, kaip Pienei? 

Atsakyti

Pasirodo, turim šampės, sako tiek, kad galim vartot iki 7 d. ir nesibaigs, nu žaltys. :)​ 

Atsakyti

Mano kaimo pardej tai netirsta, yra tu zmoniu, bet visos kasos dirba,  eiliu nera, visi greit paciumpa ko reikia ir lekia lauk. As irgi bukvaliai del mesios ten ejau dabar, nes rytoj noresis valgyti. kiek tom midijom sotus busi. Da mandarinu prigriebau daug. Psio.

Sampes turim lygiai 1 buteli, jei svenciam dviese, tai vos iveikiam,   siemet vaikai dar 1 buteli turi, tai bus sociai sociai to gazo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 31 gruodžio 2020 - 11:42

Taip tylu cia siandien. Ka veikiate? Gal darbe sedite ar naujakui stala ruosiate? As neturiu ka veikti, nuobodziauju .  Diena tokia ilga. :D

Atsakyti

Taip tylu cia siandien. Ka veikiate? Gal darbe sedite ar naujakui stala ruosiate? As neturiu ka veikti, nuobodziauju .  Diena tokia ilga. :D

Aš tai  bandau dirbti atsineštus darbus, bet nesigauna kažkaip šiandien, tai gal atidėsiu.

Eisiu apsitvarkysiu, ką nors namams nuveiksiu.

Paskui eisiu į savo "kilometražo" pasivaikščiojimą. Nieko ypatingo.

Atsakyti

Bandau nors kiek namus apsikuopti, bet sunkiai sekasi, vaikas irzlus, tai taip...

Dar visiems valgyt paruošt.

Atsakyti

Man būtina į pardę. Bet pas mus Lidle visada normaliai žmonių

Atsakyti

As susipirkau tuos vienintelius trukstamus produktus. Akropoly zmoniu vidutiniskai. Gatves masinu tai pilnos. Pyraga meistraujam. Apsikuopt irgi dar teks.

Atsakyti

Visai mazai zmoniu turguj, mesa baigiama ispirkt, tik vienoj vietoj gavau tikros sprandines gabala. Matyt, is pat ryto masiskai apsipirkinejo.

Reik eit sumacavot ta mesa, paleist Koncita ir galva issiplaut. Visi darbai siandienau. 

Atsakyti

Aš tai vakar vakare nulėkiau į parduotuvę, pagriebiau būtinų dalykų, tai nebuvo daug žmonių. Šiaip vakarais po kokios 21 val beveik visada pustuštė parduotuvė. 

Atsakyti