Tik ką grįžom su šakočiu,tortu,mėsa,šampe,ingridientais mišrainei.Žmonių visai nedaug,neatrodo ,kad naujakas.šian kepsnys,cezario salotos ir mišrainė.
As nupirkau tokio tortinio pyrago kilograma. Bus gerai.
Mano jaunimas ,,ant tortu" islepes.Arba namie gamintas, arba is Mon Ami
O kazi kas juos islepino?
Pas mane Rojus is maxes, labai megstame, jau kaip ir naujametine tradicija patapo.
O pas mus tiek visokių saldumynų kažkaip prisikaupė, kad jokio torto ar pyrago ir nepirkau.
Apsižiūrėjau, man ne vieno dalyko trūksta, bet apsieisiu.Ne esmė.
Bet kad mandarinų nėra, tai man trūkumas. Mėgstu citrusinius.
Atidu, 31 Gru 2020 - 13:22, parašė: Mano jaunimas ,,ant tortu" islepes.Arba namie gamintas, arba is Mon AmiDzin.alternatyva šakotis.tas visada tiks,o torčiuką jau aš kaip nors po truputį su kavute.😁
O kazi kas juos islepino?Net paziurejau kas per vienas tas Rojus. Pagal aprasyma speju kad nusiziureta nuo Elguvos JonioPas mane Rojus is maxes, labai megstame, jau kaip ir naujametine tradicija patapo.

Šakotis irrgi visada tinka.
LavinaX, 31 Gru 2020 - 13:29, parašė: O pas mus tiek visokių saldumynų kažkaip prisikaupė, kad jokio torto ar pyrago ir nepirkau.Tai nebūūna...
Net paziurejau kas per vienas tas Rojus. Pagal aprasyma speju kad nusiziureta nuo Elguvos Jonio
Sitas labai labai geras. Bet nebeliko niekur salia Elguvos, seniai bevalgius.
Šakotis irrgi visada tinka.
Nezinau, kas ka nuo ko nusiziurejo, Joni irgi esu valgiusi. patinka man tie morenginiai vyniotiniai. Dar yra Rojus riesutinis su slyvom, bet man skaniau klasikinis, slapesnis, su mandarinais.
sakotis buvo Kaledoms.
Sakotis tai man ne pyragas ir ne tortas. Toks skanus sausainis.
Beje, vokieciam labai patiko mano siusti simtalapiai. Pasirodo, busima dukros anyta yra didele aguonu megeja. Tai sake, reke, kad nuimkit ta daikta nuo stalo, nes man skrandis sustos O ji stambi.
Šakotis šakočiui nelygus
Vat tas minkštutėėėėlis tai skanumėlis.o tas toks sausas ,tai nee.tai va,buvau įspėta ,kad ieškot to geltono geltono,nes jie minkšti.😁
Bet tai brangu kaip.toks visai nedidukas 10eurų.