Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai turiu tokią kaip ir problemą, man patinka gėles auginti, puoselėti, bet kai jos išauga ir pasidaro didelės, man dingsta susidomėjimas, norisi išmesti. Tai dabar turiu du didelius išaugusius zamiokulkus, nu gražūs jie, bet jau norisi kažką daryt. Dar pakentėsiu iki pavasario.

--

Sėlija, ar ruoši prakalbą Naujų sutikimui?

Ar as? Neee, jus jau katra kita prakalbekit :D

Apkirpau dieda. Pirmakart gyvenime zmogu kirpau. Nu ir visai neblogai gavosi :D​ 

Atsakyti

LavinaX, 31 Gru 2020 - 20:15, parašė: Su artėjančiais visas čia bendraujančias! Visoms linkiu sveikesnių, įdomesnių, judresnių ateinančių metų. Gal jautukas kažką pakeis 😊 Net keista, bet jūs jau kaip ir gyvenimo dalis esat, kartais nervinat, kartais džiuginat, kartais tiesiog gerai, kad esat! Nesipykim, nusišypsokim ir pasidžiaukim, kad esam ❤
Geriau neparašys nieks! Lavina,Selija,Pinot,Atidu,Fėja,Amadėja,Savaite,Marcopolo,Madam ,Gaile ir Alta su artėjančiais! Vieno palinkėsiu ,kad baigtųsi visa šita pekla ,mano brangiosios (vienaip ar kitaip)😁 Ar nieko nepamiršau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 31 gruodžio 2020 - 21:09

Pamirsai. Magdada, suoliukas. 

Atsakyti

But  smagu, kad nuolatines suoliukines bent po sakini parasytu ta proga :D​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 31, 20:40)
<p>Pamirsai. Magdada, suoliukas. </p>

o mane???? verysad.gif
Atsakyti

Pas mus saudo jau senokai. 

Atsakyti

o mane???? verysad.gif

Ui blin, baisiai nepadoru is Intemoros puses.  :unsure:​ 

Atsakyti

Aš tai turiu tokią kaip ir problemą, man patinka gėles auginti, puoselėti, bet kai jos išauga ir pasidaro didelės, man dingsta susidomėjimas, norisi išmesti. Tai dabar turiu du didelius išaugusius zamiokulkus, nu gražūs jie, bet jau norisi kažką daryt. Dar pakentėsiu iki pavasario.

--

Sėlija, ar ruoši prakalbą Naujų sutikimui?

Parduok arba dovanok.

Atsakyti

kristij, 31 Gru 2020 - 20:42, parašė: o mane???? verysad.gif
Ojėzau😁😁😁 Apie tave antrą pagalvojau,bet mintys nuskriejo tolyn bebandydamos visas suskaičiuot🙊.🙊 Labai atsiprašau.🙈
Atsakyti

nu gerai gerai..atleidziu..pabusiu krikscioniska :D

Atsakyti

Kaip sjanu tas serano kumpis 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 gruodžio 2020 - 21:38

kristij, 31 Gru 2020 - 21:00, parašė: nu gerai gerai..atleidziu..pabusiu krikscioniska :D
♥️
Atsakyti