Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 31 Gru 2020 - 18:48, parašė: O tai tu gi irgi pavasarinė, rodos Jautis?
O likusios trys esam jaučiai.😁
Atsakyti

Dabar prisiminiau, kad Gaile rase, jad jos vyro idealus cholesterolis. Tai netikiu, kad jau taip idealiai sveikai maitinasi jis ir kad be streso gyvena. 

Atsakyti

Pagaliau isigijau savo taip trokstama  Kristaus kančia. Dygliuotaja karpazole. Omniva atsiunte parduotuve.

Dabar labai noriu musėkauto. Kur gaut? 

Atsakyti

Pagaliau isigijau savo taip trokstama  Kristaus kančia. Dygliuotaja karpazole. Omniva atsiunte parduotuve.

Dabar labai noriu musėkauto. Kur gaut? 

Net neįsivaizduoju, kaip atrodo tavo įsigytos gėlės.

Aš tai tik vieno nuolat ieškau, kambarinio eukalipto, bet niekur nerandu.

Atsakyti

Radau ir nusipirkau musekauta :wub: Tikiuosi, sudygs. Teks ieskot musiu, voru, skruzdeliu. Ai, vasara tai pilna ju. 

Atsakyti

sitas?

https://gelesmanufak...-mediterranean/

Atsakyti

https://gelesmanufak...-mediterranean/

Atsakyti

Aš tai savo Iki zamiokulką pirkau už tris eurus akciją.gražu...😁

Vazonėlin gražiam įdėjau.

Atsakyti

Kažkas panašaus. Auginčiau ir šitą mielai, bet žiemą pas mus kai kuriom gėlėm nepatinka, o rasti vėsią ir šviesią vietą namie neįmanoma.

Jei nerasiu, pirksiu pavasarį šitą.

Atsakyti

Aš tai turiu tokią kaip ir problemą, man patinka gėles auginti, puoselėti, bet kai jos išauga ir pasidaro didelės, man dingsta susidomėjimas, norisi išmesti. Tai dabar turiu du didelius išaugusius zamiokulkus, nu gražūs jie, bet jau norisi kažką daryt. Dar pakentėsiu iki pavasario.

--

Sėlija, ar ruoši prakalbą Naujų sutikimui?

Atsakyti

Su artėjančiais visas čia bendraujančias! Visoms linkiu sveikesnių, įdomesnių, judresnių ateinančių metų. Gal jautukas kažką pakeis 😊

Net keista, bet jūs jau kaip ir gyvenimo dalis esat, kartais nervinat, kartais džiuginat, kartais tiesiog gerai, kad esat! 

Nesipykim, nusišypsokim ir pasidžiaukim, kad esam ❤

Atsakyti

Pinotija, 31 Gru 2020 - 20:07, parašė: Aš tai turiu tokią kaip ir problemą, man patinka gėles auginti, puoselėti, bet kai jos išauga ir pasidaro didelės, man dingsta susidomėjimas, norisi išmesti. Tai dabar turiu du didelius išaugusius zamiokulkus, nu gražūs jie, bet jau norisi kažką daryt. Dar pakentėsiu iki pavasario. -- Sėlija, ar ruoši prakalbą Naujų sutikimui?
O ką darai kai jau norisi išmest?
Atsakyti