Šakočiai sjanūs, jurue su sviestu, o ne margarinu.
As uzsienieciams perku is kepykleles, sviestinius. Tikrai minksti, sviezi ir skanus buna.
Bet su torciukais tai nepalygint.
Nu apsidirbau, susitvarkiau, sumacavojau ta armonika visais velniais.
Tie margarinai ir visi pirktiniai kepiniai su hidrintais riebalais yra viena iš Selijos ir kitų padidėjusio cholesterolio priežasčių.
Eik jau. As ju tiek tevalgau, perku labai retai, realiai tai tik barankas.
Seniai zinoma, kad cholesterolis toli grazu ne nuo maisto priklauso.
Nu tai ir sakau, kad vienas iš variantų. O kai jų susideda keli, tai ir gaunasi.
Nu dar nuo streso.
Bet nuo maisto labai daug. Su maistu ir jį atsistato.
Taip, organizmas pats didžiąja dalimi cholesterolį gamina. O kodėl? Didele dalimi dėl maisto, kuris kai ką organizme padaro. Pašalinus priežastis susitvarko ir cholesterolis. Ir labai svarbu ne tik cholesterolis, o ir trigliceridai. Ir jų tarpusavio santykiai. Bendras tai iš vis nieko nesako.
Mama isgyre pyraga. Reiks kuria diena iskept.
Nu tai ir sakau, kad vienas iš variantų. O kai jų susideda keli, tai ir gaunasi.
Nu dar nuo streso.
Taip, organizmas pats didžiąja dalimi cholesterolį gamina. O kodėl? Didele dalimi dėl maisto, kuris kai ką organizme padaro. Pašalinus priežastis susitvarko ir cholesterolis. Ir labai svarbu ne tik cholesterolis, o ir trigliceridai. Ir jų tarpusavio santykiai. Bendras tai iš vis nieko nesako.
Ir nuo streso, ir nuo skydliaukės.
Aš mitybą sutvarkiusi gal prieš 10metį, pagal galimybes. Jokių hidrintų, cukrų ir visko, ko nereikia. Visa tai, apie kalbu, kas man patinka, visokie eklerai ir pan., tai čia kartą per metus, na, daugiausiai du. Kaip per šventes.
Ir lipidogramą seku.
bet... nepaskirsi gi viso gyvenimo tam, kad išlaikyti tą cholesterolį. O kur endorfinų gaut?
Nu dar nuo streso.
Taip, organizmas pats didžiąja dalimi cholesterolį gamina. O kodėl? Didele dalimi dėl maisto, kuris kai ką organizme padaro. Pašalinus priežastis susitvarko ir cholesterolis. Ir labai svarbu ne tik cholesterolis, o ir trigliceridai. Ir jų tarpusavio santykiai. Bendras tai iš vis nieko nesako.</p></div></blockquote><p>Ir nuo streso, ir nuo skydliaukės. </p><p>Aš mitybą sutvarkiusi gal prieš 10metį, pagal galimybes. Jokių hidrintų, cukrų ir visko, ko nereikia. Visa tai, apie kalbu, kas man patinka, visokie eklerai ir pan., tai čia kartą per metus, na, daugiausiai du. Kaip per šventes.</p><p>Ir lipidogramą seku.</p><p>bet... nepaskirsi gi viso gyvenimo tam, kad išlaikyti tą cholesterolį. O kur endorfinų gaut?

O aš kitais metais lipidogramą praleisiu. Kam ji man, jei vis tiek viskas gerai

Stresų tai sočiai, apie skydliaukę supratimo neturiu, kas ten gali būti blogai, tai gal viskas gerai, o mityba būtų mano nebloga, bet "užskrendu" jei ne ant saldumynų, tai ant vyno su riešutais ar sūriais. Ir svorio belenkiek prisiauginau. Žodžiu, suėsiu dukros keptą naujako pyragą, paskutines dėžes Lidlo ledų ir nuo pirmadienio pradėsiu gyvent normaliai.
Mums sausi trys gimtadieniai. Per pirmas dvi savaites. Mano, diedo, sunaus . Pirmasis jau si pirmadieni.. Oziaragiai valdo!
Mums sausi trys gimtadieniai. Per pirmas dvi savaites. Mano, diedo, sunaus
. Pirmasis jau si pirmadieni.. Oziaragiai valdo!
Oho.
Nors pas mus pavasarį būna panašiai, iš eilės trys irgi.
Pinotija, 31 Gru 2020 - 18:46, parašė: Oho. Nors pas mus pavasarį būna panašiai, iš eilės trys irgi.Nu.vyro ir surūgėlės.
Nu.vyro ir surūgėlės.
O tai tu gi irgi pavasarinė, rodos Jautis?