Na ką, toliau negalima belen kur važinėtis.
tai aciu Dievui
Mes tvarkomės .spintą įsigijom internetu.pagaliau sulaukėm .tao bus kur susidėt patalynę ir eankšluisčius.o tai dežėse gulėjo.
Jau kelios dienos gulėjo.susikaupėm kažkaip.
Na ką, toliau negalima belen kur važinėtis.
Nesamonė, net šuns negalim išvežt išsilakstyt. Vakar bandėm mieste rast kokią vietą, tai tiesiog apgultis visur, kur yra kiek nors gamtos. Tai pasivėžinom ir grįžom namo. Dar pabandėm rast kur nors pralįst į rajoną, bet viskas užtverta, švyturėliai.
Visai nesidžiaugiu šituo sprendimu, nes esam uždaryti mieste.
Nu va, ismoks visi pirkt nepaciupineje Mes taip sofa pirkom sveciu kambariui, tai nenusivylem.
Mums dabar sviestuvo reik svetainei, butinai prie pat lubu. Bet diedas butinai nori led. O tie led daugiausiai integruoti i lempa. Tai kazkaip nesinori daug investuot, nes teks ismest, jei lempa perdegs. Tai va klausimas...
As tai nesidziaugiu kovidine situacija, bet cia nebe dziaugsmo klausimas, todel nebambu visai. Nu jau negi Kaune ner kur iseit, nesamone.
As tai nesidziaugiu kovidine situacija, bet cia nebe dziaugsmo klausimas, todel nebambu visai. Nu jau negi Kaune ner kur iseit, nesamone.
Nu su pavadžiu tai gali eit daug kur, o kad pasileist tai tikrai sudėtinga. Paprastai važiuojam į miškus link Kazlų Rūdos.
Dėl situacijos ir aš nesidžiaugiu, bet jau norisi bambėt.
Pikčiausia, kad pvz jau leidžia vėl skrydžius iš uk, o mus riboja.
Ir šiaip visokie buduliai susitikinėja, švenčia, o normalūs žmonės negali net į mišką pasivaikščiot išvažiuot. Tarsi mieste žmonės uždaryti tarpusavy nesusitinka, kas nori.
O sunu aikstelese?
O pas milus konfliktas.Pametėm kindziuką😁 Tikrai pirkau, gerai prisimenu.Aš prekes dėjau ant prekystalio,o vyras į maišus sudėjo prekes,vaikai sudeliojo viską... tai kur kindziukas?😁 Net katės įtariamos. 😁
O paa mis konfkiktas.pametėm kindziuką😁
Tikrau pirkau, gerai prisimenu.aš prekes dėjau ant prekystalio,o vyras į maišus sudėjo prekes,vaikai dėjo viską... tai kur kindziukas?😁
Net katės įtariamos. 😁
O kas tas kindziukas - skilandis koks?
O sunu aikstelese?
Pirma, tai Kaune labai bloga situacija su šunų aikštelėmis. Antra, visi su šunimis dabar užstrigę, tai tos aikštelės, kuriose ir taip visas būna žmonių, dabar turėtų būt irgi užgultos.
Aišku,visad galima kažką sugalvot, tiesiog tas visas principas atrodo kvailas užsaryt savivaldybes.
Pvz. Mb galėtų, jei norėtų, susitikt ir su broliu, ir su mama, ir su dauguma draugų, nes jie Kaune. O mano visa šeima už Kauno. Tai gaunasi kažkokia diskriminacija ir nelygybė. Nors jis nesusitinka, tai gaunasi lygu, bet va yra manau daug tokių, kurie susitinka ir to viruso visai nemažėja. Todėl neveikia tie jų eismo ribojimai. Tik apsunkina žmonėms gyvenimą, kiek dabar kamščiuose stovės visi, nes dirba ir gyvena skirtingose savivaldybėse.