Madam pareis veliau, 03 Sau 2021 - 15:22, parašė: O kas tas kindziukas - skilandis koks?Skilandis....Iki labai skanus, toks supakuotas puselėmis.
vyras neisidejo prie kasos.
Skilandi perku retai tik turguj tokios Lelesienes firmos. Naturaliai rukytas, ne mirkytas.
Tas gerulis.iš ūkininkų skyrelio yra toks.
Aš beveik tų lašinių ir dešrų nevalgau,o šitas labai mums visiems patinka.
Oi, pasijuokiau iš kindziuko dingimo. Liko Intemora be kindziaus.
Mb taip būna, palieka prie kasos ką nors, paskui siautėja. "Neakuratnas" jis, net kai nedaug perka.
Pažiūrėjau tą serialą, laikė įtampoje nuo pirmos serijos, gaila, kad mažai, tik 6. Patiko, užskaitau.
Dėl negalėjimo patekti į kitą savivaldybę, pritariu šiam sprendimui, nors jis tiesiogiai mane neigiamai liečia. Kiek atvejų sumažės, matysim, o kas būtų, jei tokio sprendimo būtų nepriėmę, vėl bambėtų liaudis po savaitės, kad valdžia kalta, nesuvaldo.
Tik patiems žmonėms save valdyt reikia, neįprastu laiku gyvenam, laikas priprast.
Dar sužinojau, kad keli sūnaus draugai persirgo covidu.
O viena šeima jį kvietė į įkurtuves, abu perisrgo, tai atseit nebaisu. Bet negalvoja, kad kiti pakviesti irgi tarpusavyje bendraus.
Sūnus nėjo, bet ... kažkiek dvejojo prieš tai.
As saviskiui sakiau akiu nerodyt. Vakar skambinu, ka veiki, tai, tipo, vonioj su pana gulejom, sildemes, nes namie salta
Ai.nei aš galvoju kaip čia ištrūkt,nei laukiu.tiesiog dabar yra taip.Ieškau malonumų, kokių čia galima susigalvot .Vaikštom miškais,filmus žiūrim,vintede sėdžiu.visokių šūdukų namams dekoruot ieškau.tai žvakidžių,tai patalynės,tai puodukų... Knygą pradėjau.Kafkos "Procesą". Gal įveiksiu.😁 Tiksliau dariau nuo Kūčių...
Procesas tai toks niurus labai.
*** Sėlija, 03 Sau 2021 - 16:58, parašė: Procesas tai toks niurus labai.Nu jo.niūriai gi ir gyvenam.😁
Nu jo.niūriai gi ir gyvenam.😁
Ai.. tuoj ir pavasaris. Man tai gerai. Vistiek ziema niekur neslampineju.
*** Sėlija, 03 Sau 2021 - 17:19, parašė: Ai.. tuoj ir pavasaris. Man tai gerai. Vistiek ziema niekur neslampineju.Ai,mes tai varydavom Tqi kinas,tai kavinė,tai tėvai,tai svečiai,tai kokie Druskininkai.vien drakoniuko gimtadienių kiek nuplaukė.😁 Bet surūgėlė patenkinta,nebus jos gimtadienio su giminėm.ir nereiks jai šypsotis,galės sau susiraukus sedėt ir nieka neprievartaus prigimties.🙊