Kindziuko gaila, o ir kainuoja nemažai. Man tas tamsusis paros metas labai greit praėjo, tuoj pavasaris, nė kiek neprailgo. Net knygų tiek neperskaičiau, kiek suplanavus buvau. O kur Gailė mūsų prapuolė?
Gaila kindziuko,bet ,jau susitaikėm.su tuo.🙊 Einu vaikščiot su drakoniuku ir surūgėle.Kaip čia paguldyt ją miegot ne12,ryt jau zoomas.tvakaraštį pakabinau ant lentos,tai kažkaip rauko nosytę🧛♀️
Ai,mes tai varydavom Tqi kinas,tai kavinė,tai tėvai,tai svečiai,tai kokie Druskininkai.vien drakoniuko gimtadienių kiek nuplaukė.😁 Bet surūgėlė patenkinta,nebus jos gimtadienio su giminėm.ir nereiks jai šypsotis,galės sau susiraukus sedėt ir nieka neprievartaus prigimties.🙊
nu va kaip teisingai pasakei "neprievartaus prigimties".
Mano prigimtis visą gyvenimą buvo privartaujama su tokiu komunikabiliu vyru gyvenant.
Pasivėžinom valandėlę po miestą, vaikas pamiegojo. Šių laikų pramoga 😁
Piene, kaip sveikata?
nu va kaip teisingai pasakei "neprievartaus prigimties".
Mano prigimtis visą gyvenimą buvo privartaujama su tokiu komunikabiliu vyru gyvenant.
Na mano vyras nekomunikabilus, aš irgi vargstu.
Aš galiu būt visokia.nors turbūt nesu komunikabili,bet teko išsitreniruot. Mano irgi plepys,tai galima tik linksėt galva ir gerai.
Nu va, ismoks visi pirkt nepaciupineje
Mes taip sofa pirkom sveciu kambariui, tai nenusivylem.
Mums dabar sviestuvo reik svetainei, butinai prie pat lubu. Bet diedas butinai nori led. O tie led daugiausiai integruoti i lempa. Tai kazkaip nesinori daug investuot, nes teks ismest, jei lempa perdegs. Tai va klausimas...
Tai man teko rast mikrobangę įmontuojamą. O ten konkretūs išmatavimai. Bet radau
Tai man teko rast mikrobangę įmontuojamą. O ten konkretūs išmatavimai. Bet radau
Kuriam etape dabar jūsų namas?
Būtini tie ribojimai. Šakės būtų bejų.
Fuuuu nusikaliau: tvarkiausi, prarinkau vaiko žaislus, pakamper pravaliau
Kuriam etape dabar jūsų namas?
Grindys įšbetonuotos, pertvara aošiltinta, o daugiau viduj nieko. Pusės sienų trūksta išorė pilnai ok, aplinka netvarkyta.
kada planuojat isikelt?
Aš galiu būt visokia.nors turbūt nesu komunikabili,bet teko išsitreniruot. Mano irgi plepys,tai galima tik linksėt galva ir gerai.
tai aš taip visada ir dariau. Bet prigimtį galima tik patreniruoti, bet visiškai jos nepakeisi. Aš dar esu prieštarautoja ir visur turiu savo nuomonę, bet neturiu kantrybės. Na, po 20 metų santuokos dar galima ir palinksėt galva, bet kuo toliau, tuo labiau nusibosta.