Amadėja*, 04 Sau 2021 - 21:33, parašė: Metalinius galima išvežt į metalo laužynąNu gal kada nors.nu.aš nemoku apsakyt kiek čia lobio.vamzdžių senų,kranų,stiklų,surūdijusių skardų.klozetai bent du😁 Net batų.
LavinaX, 04 Sau 2021 - 21:36, parašė: Čia kaip su kopūstais, galit kiek norit pasakot, bet yra kaip yra, niekas nieko ten nevešBūtent!.būtų mano valia,aš mygam susirandu mašiną ir išveža. Bet taip neįdomu.reik po biški,pagalvojant,neskubant,nepersidirbant,atsirenkant ir t.t.
Šiaip metalo net atvažiuoja patys susirinkt. Pas mb kažkaip vis prisikaupia ir atvažiuoja, susirenka ur dar pinigų duoda 😁
LavinaX, 04 Sau 2021 - 21:39, parašė: Šiaip metalo net atvažiuoja patys susirinkt. Pas mb kažkaip vis prisikaupia ir atvažiuoja, susirenka ur dar pinigų duoda 😁Nu tai dar jį gal reik surinkt,o neieškot kur kas užkišta.😁
Nu žodžiu,planas toks, kas mėn po didmaišį.kada nors...
Nu žodžiu,planas toks, kas mėn po didmaišį.kada nors...
Nieko, pora metų ir išsikuopsit 😁
Musu namo pirmininke labai sumani. Visus namo radiatorius, vamzdzius, liftus i metaloloma pridave. Kelias stukas gavo. Statybu bendrove stebisi, sako, pirmakart matom..patys priduodavo visada. Del liftu tai net isizeide, kad jiems neatidavem... visi nori nachaliavom..
Oi,dar gi seni laiptai už namo🤦♀️
Pas mus tiek nėra.nors kažką šian šnekėjo,kad paskambinsiu ir paims.nu paskambins kada nors.
LavinaX, 04 Sau 2021 - 21:46, parašė: Nieko, pora metų ir išsikuopsit 😁Nu aš irgi taip primečiau.😁
O cia jau esciausi su tavo diedu. Jau metimo eigoj buciau organizavus tuos didmaisius.
*** Sėlija, 04 Sau 2021 - 21:56, parašė: O cia jau esciausi su tavo diedu. Jau metimo eigoj buciau organizavus tuos didmaisius.Ai tada kažkaip nesukom galvos.kiemas didelis,tai šen,tai ten,svabu vidus!. O dabar va.😁
Nirs aš kažką lyg ir sakiau,klausiau.bet kadangi turiu vyrą,tai per daug gal ir galvos nesukau.ateis laikas bus sutvarkyta.nu bus 😁