Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja*, 04 Sau 2021 - 21:33, parašė: Metalinius galima išvežt į metalo laužyną
Nu gal kada nors.nu.aš nemoku apsakyt kiek čia lobio.vamzdžių senų,kranų,stiklų,surūdijusių skardų.klozetai bent du😁 Net batų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 sausio 2021 - 21:39

LavinaX, 04 Sau 2021 - 21:36, parašė: Čia kaip su kopūstais, galit kiek norit pasakot, bet yra kaip yra, niekas nieko ten neveš :)
Būtent!.būtų mano valia,aš mygam susirandu mašiną ir išveža. Bet taip neįdomu.reik po biški,pagalvojant,neskubant,nepersidirbant,atsirenkant ir t.t.
Atsakyti

Šiaip metalo net atvažiuoja patys susirinkt. Pas mb kažkaip vis prisikaupia ir atvažiuoja, susirenka ur dar pinigų duoda 😁

Atsakyti

LavinaX, 04 Sau 2021 - 21:39, parašė: Šiaip metalo net atvažiuoja patys susirinkt. Pas mb kažkaip vis prisikaupia ir atvažiuoja, susirenka ur dar pinigų duoda 😁
Nu tai dar jį gal reik surinkt,o neieškot kur kas užkišta.😁
Atsakyti

Nu žodžiu,planas toks, kas mėn po didmaišį.kada nors...

Atsakyti

Nu žodžiu,planas toks, kas mėn po didmaišį.kada nors...

Nieko, pora metų ir išsikuopsit 😁

Atsakyti

Musu namo pirmininke labai sumani. Visus namo radiatorius, vamzdzius, liftus i metaloloma pridave. Kelias stukas gavo. Statybu bendrove stebisi, sako, pirmakart matom..patys priduodavo visada. Del liftu tai net isizeide, kad jiems neatidavem... visi nori nachaliavom.. 

Atsakyti

Oi,dar gi seni laiptai už namo🤦‍♀️

Atsakyti

Pas mus tiek nėra.nors kažką šian šnekėjo,kad paskambinsiu ir paims.nu paskambins kada nors.

Atsakyti

LavinaX, 04 Sau 2021 - 21:46, parašė: Nieko, pora metų ir išsikuopsit 😁
Nu aš irgi taip primečiau.😁
Atsakyti

O cia jau esciausi su tavo diedu. Jau metimo eigoj buciau organizavus tuos didmaisius. 

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Sau 2021 - 21:56, parašė: O cia jau esciausi su tavo diedu. Jau metimo eigoj buciau organizavus tuos didmaisius.
Ai tada kažkaip nesukom galvos.kiemas didelis,tai šen,tai ten,svabu vidus!. O dabar va.😁

Nirs aš kažką lyg ir sakiau,klausiau.bet kadangi turiu vyrą,tai per daug gal ir galvos nesukau.ateis laikas bus sutvarkyta.nu bus 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 sausio 2021 - 22:09